Vivo, noul model V9, are o cameră foto de 24 de megapixeli

0
29

Vivo a anunțat cel mai recent telefon

Vivo a anunțat cel mai recent telefon emblematic, V9, și nu are surprize – există un notch. Modelul V9 are un ecran LCD cu diagonală de 22 „x 22”, de 6,3 „, cu un raport de aspect de 19: 9; Vivo spune că notch-ul ajută la atingerea unui raport de centrare în corp de 90%.

Fișa tehnică a lui V9 este destul de standardă, în cea mai mare parte: există un procesor Snapdragon 626, 4GB de memorie RAM, o baterie de 3260mAh, o memorie de stocare de 64 GB, un slot pentru card microSD, un port USB MicroSD și o mufă pentru căști. Telefonul ruleaza Vivo’s Funtouch OS 4.0 pe Android 8.1 Oreo.

Sistemul de camere are un senzor primar de 16 megapixeli

Sistemul de camere are un senzor primar de 16 megapixeli și obiectivul f / 2 asociat cu o unitate secundară de 5 megapixeli pentru informații despre adâncime și fundaluri neclare. Așa cum se întâmplă de multe ori, însă, Vivo acordă prioritate autocolantelor – de data aceasta cu un aparat de fotografiat frontal cu f / 2 de 24 megapixeli.

Dacă vă gândiți că ar putea fi un pic prea detaliat pentru o autoevaluare, Vivo crede că AI este răspunsul. O caracteristică numită AI Face Beauty utilizează învățarea mașinilor pentru a identifica vârsta, sexul, tonul pielii și textura utilizatorilor pentru a „reprezenta cu adevărat frumusețea lor”, așa cum o pune compania. Există, de asemenea, o caracteristică de iluminare selfie care sună foarte asemănătoare cu cea pe care Apple a introdus-o pe iPhone X și 8, deși Vivo încearcă să o elimine cu o singură cameră (deși cu rezoluție înaltă).

vivo v9

AI mărește performanța telefonului în general

Vivo afirmă că AI mărește performanța telefonului în general prin ceea ce numește „AI Smart Engine”, gestionând aspecte precum gestionarea stocării și lansarea aplicațiilor pe baza comportamentului utilizatorului. „AI Face Access” se spune că îmbunătățește acuratețea funcției de deblocare a feței, în timp ce „AI Attention Sensing” recunoaște când vă uitați la ecran și reduceți volumul de notificări în consecință. Aceste caracteristici nu ar fi fost etichetate ca AI pe alte telefoane cu câțiva ani în urmă, dar hei, e deja 2018.

Modelul V9 va servi ca noul telefon Vivo în India și pe alte piețe, dar în această săptămână compania a anunțat, de asemenea, o emblemă similara, ușor superioară pentru China, X21. Acesta are design industrial cu V9, dar are un procesor Snapdragon 660, camere de 12 megapixeli pe față și spate și un ecran OLED. Modelul X21 are de asemenea o opțiune pentru un scaner de amprente digital, oferit de compania chineză Goodix mai degrabă decât partenerul anterior Synaptics.

V9 va fi disponibil iminent în variantele de negru și auriu; vom actualiza informațiile despre prețuri de îndată ce le vom avea.