Telefoanele iPhone vor fi o imitatie dupa Samsung

0
251
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Se pare că nu mai este un secret că iPhone 8 va împrumuta multe funcţii şi chiar design de la Samsung Galaxy S8, ei bine acest lucru dar şi multe altele se pare că i-au făcut pe mai mulţi să spună că „Apple transforma iPhone-ul în telefoane Samsung!”.

Business Insider, un site cunoscut pentru analize şi ştiri foarte bune, spune că dacă în trecut vorbeam despre Samsung că „împrumuta” design-ul de la iPhone, astăzi vorbim dintr-o altă perspectivă, şi aceea în care firma americană împrumuta de la Samsung.

Se pare că cu ocazia a 10 ani de existenţa a telefoanelor iPhone, cei de la Apple vor să lanseze pe piaţa un telefon ce va avea display OLED cu ecran curbat, ce se va încărca prin tehnologie wireless, din păcate ar fi trist că doar acestea să fie „noutăţile” de pe noul iPhone cu ocazia aniversări, ţin să menţionez că Samsung a făcut deja acest pas acum un an, chiar doi.

„Apple transforma următorul iPhone într-un telefon Samsung Galaxy” – Este titlul sugestiv a unui video publicat de Business Insider, un clip ce se vorbeşte despre mai multe funcţii copiate de la Samsung pentru iPhone, dar şi invers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here