Telefonul BlackBerry Motion a fost anuntat oficial.

0
163
BlackBerry Motion

Telefonul BlackBerry Motion a fost anuntat oficial intr-un comunicat recent al companiei.

BlackBerry Motion este un telefon cu touch screen si a fost anuntat oficial de catre TCL in cadrul evenimentului GITEX Technology Week din Dubai. Se prezinta foarte bine, aseamanandu-se foarte mult cu modelul KEYone, doar ca fara tastatura. Design-ul este unul modern, iar specificatiile nu sunt nici ele de neglijat. Cu siguranta va prinde publicului, pentru ca este un device destul de accesibil si destul de dotat, dupa cum puteti vedea mai jos.

BlackBerry Motion vine cu un procesor Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM si 32 GB memorie interna. In ceea ce priveste camerele, vorbim despre un senzor de 12 MP pe cea din fata, care va oferi imagini de o calitate superioara. Display-ul este unul IPS, fiind destul de diferit de cel al modelului KEYone, avand o diagonala de 5,5 inch si o rezolutie Full HD. Partea interesanta la acest capitol este butonul Home, care este amplasat sub ecran si care integreaza si un senzor de amprenta.

Mai mult, BlackBerry Motion un este smartphone certificat cu standardul IP67, fiind rezistent la apa la acelasi nivel cu iPhone 7 si 8, acumulatorul fiind de 4000 mAh. Utilizatorii au asteptari mari de la durata de viata a bateriei, asa ca speram ca TCL sa nu dezamageasca la acest capitol. Vine cu sistemul de operare Android 7.1 personalizat, sistem care a fost securizat suplimentar cu standardul DTEK.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea, telefonul va fi lansat mai intai in Arabia Saudita si in Emiratele Arabe, dupa care si in alte regiuni. Pretul este specific unui smartphone din gama mid-range, ajungand la 460 de dolari. Ce parere aveti despre noul telefon marca BlackBerry? Credeti ca va prinde la public?