NoutatiPCSoftwareTelefoane

Telefonul cu doua sisteme de operare: Windows 10 si Android

In curand va aparea si telefonul cu doua sisteme de operare, astfel incat cei care s-au plictisit de banalul Windows, vor experimenta ceva cu totul nou. Este vorba despre compania chinezeasca Molly, care doreste sa lanseze un telefon cu Windows 10 si totodata, cu Android. Ideea nu este deloc rea si ma gandesc ca va avea priza la public, insa, trebuie sa tinem cont si de performanta, pret si specificatii.

Sistemele de operare in mod dual vor functiona in mare parte ca si pe un PC. Atunci cand aprinzi telefonul, vei alege pe care sistem vrei sa intri, telefonul functionand in mod normal si fara probleme. Cei de la Molly nu sunt la prima incercare de a face un astfel de device, in 2014 lansand varianta CoShip 960 care rula Android si Linux.

Telefonul nu a prins insa asa de bine la public, chiar daca era facut destul de bine si avea un buton care permitea sa schimbi instant cele doua sisteme de operare. Acestia revin in forta din cate se pare, anuntand inca de la MWC 2015 ca vor face un parteneriat interesant cu cei de la Microsoft. Ei bine, a sosit timpul sa vedem daca se vor tine de cuvant si daca vor reusi sa impresioneze.

Totodata, pentru a intra mai mult in acest domeniu, compania Elephone a incercat in trecut si ea un telefonul in dual-OS, care rula Android 5.0 si Windows 10, modelul se numea Vowney si din pacate, nu prea a avut succes. Cu toate acestea, e bine ca Molly inca incearca sa aduca ceva nou pietei mobile, si cine stie, poate vor convinge de aceasta data.

Voi ce parere aveti, ati cumpara un astfel de telefon? Sa fiu sincer, daca pretul ar fi unul bun, iar specificatiile ar fi si ele decente, atunci, de ce nu? Ramane insa sa vedem ce vor alege, din moment ce telefonul ar trebui sa fie lansat pana la finalul anului.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close