Televizoare LED la reducere: eMAG

0
472
emag

Televizoarele LED au devenit acum foarte accesibile, iar daca luam in considerare si reducerile pe care eMAG le ofera, atunci este momentul perfect pentru cumparaturi. Mai jos v-am pregatit o lista cu cele mai atractive si mai interesante oferte din categoria televizoarelor, asa ca nu ratati sansa.

  • Televizor LED LG

    LED LG este un televizor foarte bun la un pret extrem de mic. Acesta are o diagonala de 80 de centimetri, rezolutie HD si tehnologii inteligente precum Dynamic Color Enhancer sau Noise Reduction. Totodata, calitatea sunetului este impecabila prin intermediul celor doua boxe atasate. Mai mult, are o reducere atractiva de 400 de lei, asa ca prafitati cat mai puteti. Mai multe detalii aici.

  • Televizor LED Smart Samsung

    LED Smart Samsung vine cu o diagonala a ecranului de 80 de centimetri, rezolutie Full HD pentru cele mai bogate si mai vii culori. Vizionati acum emisiunile si meciurile dumneavoastra favorite pe acest televizor, si bucurati-va de o calitate ridica a sunetului prin intermediul tehnologiilor DTS Studio Sound, DTS Premium sound si Wallmount Sound Mode. Mai mult, reducerea este foarte potrivita, pretul ajungand la doar 1.000 de lei, de la suma de 1.450 lei. Mai multe detalii puteti vedea pe eMAG.

  • Televizor LED Samsung 32J4000

    Led Samsung 32J4000 este unul dintre cele mai cautate televizoare din aceasta categorie, avand peste 200 de pareri pozitive. Ca si la celelalte, diagonala este de 80 de centimetri, iar rezolutia este HD. Dispune si de tehnologii pentru o imagine mai avansate, precum High Definition, HyperReal si Mega Contrast. Sunetul este si el de o calitate inalta, iar pretul este excelent. LED Samsung 32J4000 costa doar 830 de lei, redus de la 1089 lei. Mai mult decat suficient dupa parerea mea.

Asta a fost, daca aveti nelamuriri in functie cu anumite produse sau diverse intrebari, ne puteti lasa un comentariu pe pagina. Va reasteptam la urmatorul articol cu reduceri.