NoutatiTelefoane

The Division 2 va veni si pe Xbox One X

O continuare a shooter-ului mondial comun al lui Ubisoft, The Division, este în lucru. The Division 2 este dezvoltată de Massive Entertainment, creatorii primului joc. Acesta va fi susținut de o serie de studiouri Ubisoft. Și anume Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft București și Ubisoft Shanghai. Jocul va folosi o versiune actualizată a motorului Snowdrop care a alimentat primul joc. Mai multe informații vor fi dezvăluite la E3 2018. Ca The Division, The Division 2 va veni la PS4, Xbox One și PC.

Vestea vine printr-un comunicat de presă german pentru jocul care a fost făcut public înaintea anunțului oficial al lui Ubisoft, mai târziu astăzi. În continuare se afirmă că îmbunătățirile Xbox One X vin pentru primul joc, precum și două evenimente noi la nivel mondial, precum și misiuni de dificultate legendare. Mai mult, Massive Entertainment a declarat că primul joc va primi Crests. Aceste misiuni au lăsat jucătorii să deblocheze recompense în The Division 2 când se lansează.

Am descoperit că The Divison este o experiență solidă și amuzantă la lansare. Cu o mulțime de actualizări de-a lungul anilor, a devenit. Deși considerăm că acest anunț este puțin prematur când considerăm că primul joc a fost lansat în martie 2016, acum doi ani.

Cu toate acestea, va fi interesant să vedem ce ne-a pus la dispoziție Ubisoft la E3 2018. Să sperăm că în The Division 2 va fi prezentă o experiență mai bună pentru un singur jucător și caracteristici sociale îmbunătățite.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close