Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Merita achizitionat?

0
373

De curând s-a lansat versiunea closed beta acestui joc iar eu am fost printre putinii consumatori care au avut sansa de a-l testa. Tin sa mentionez ca l-am terminat in aproximativ 5 ore ceea ce pentru un beta este destul de ok, avand in vedere ca alte jocuri cu un produs final au mai putine ore de campaign asa ca m-am gandit sa-i fac acest review dintr-un singur motiv: vreau sa va creati o opinie despre acest joc, cei ce nu au avut sansa de al testa dar si al celor care nu au PC-uri destul de potente cand se va lansa oficial dar tot doresc sa-l cumpere si sunt in dubii.

Acest review detine o opinie personala asa ca daca ai alta opinie lasa un comentariu.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este un joc open world, first person shooter si co-op care a fost lansat pe data de 7 Martie 2017 pentru PC, Xbox One si PS4.

Haideti sa vorbim putin despre poveste si zic putin pentru ca ubisoft ne-a cam dat toate spoilerele deja din primele trailere.

Ne aflam in Bolivia, acolo unde, traficul de legale,ilegale este legal mai mult sau mai putin. Cei care fac parte din cartierul Santa Blanca, ce-a mai mare retea de droguri au fost deranjati de autoritati asa ca drept razbunare au inceput sa omoare oamenii fara aparare dar s-a ajuns atat de departe incat s-a scapat de sub control. Din pacate presedintele Boliviei nu mai avea alte alternative pentru ai opri. Singura solutie: Daca autoritatile ii lasa in pace atunci ei nu mai omoara oameni, bineinteles ca s-a acceptat aceasta solutie de urgenta iar in Bolivia s-a instaurat cel mai mare trafic de droguri dupa care drogurile se exportau in toata lumea.

In concluzie, se merita sau nu se merita sa cumperi acest joc? Eu zic ca este un joc decent dar nu rupe gura targului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here