Salut astăzi am să vă prezint cele mai bune filme de comedie care au părut în acest an dar care vor apărea şi în anul 2015. Toate filmele din 2014 de mai jos le-am văzut, şi care sunt în 2015 am să mă uit.

FILME 2014.

Blended – 23 mai 2014

Acesta este după mine un film de top pe care nu trebuie să îl rataţi, este un film cu Adam Sandler, un actor foarte bun de comedie. Recomand acest film pentru cei care vor să vadă mai mult de un film de comedie bun.

Nieghbors – 9 mai 2014

Un film cu o comedie foarte tare. Acţiunea începe atunci când fraternitate se mută lângă o familie care are copil mic, tatăl copilului vrea doar linişte în timp ce şeful fraternitate vrea să se răzbune pentru că a fost înşelat.

22 Jump Street – 16 martie 2014

Acesta este filmul al cărei prime serii a avut un succes nebun aşa că producători au decis să lanseze şi 22 Jump Street (al doielea după 21 Jump Street). Tinerii poliţişti Jenko (Channing Tatum) şi Schmidt (Jonah Hill) vor avea iarăşi o misiune pe care o puteţi viziona, este o comedie foarte bună.

Let’s Be Cops – 15.08.2014

O comedie spumoasă cu nişte poliţişti… care nu sunt chiar poliţişti. Problemele apar atunci când doi prietenii la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) îşi dau seama că publicul iau în serios costumele lor de poliţişti şi chiar îi cred poliţişti problema este că aceştia merg cam departe…. Recomand acest film.

Rio 2 – 20 martie 2014.

Acest film reprezintă continuarea primului desene/film de aventură cu papagali. Primul film a fost produs în 2011, recomand să vă uitaţi şi la primul film, aşa va fi mai frumos să vă uitaţi la această continuare.

FILME 2015

The Wedding Ringer – 30 ianuarie 2015

The Wedding Ringer este una dintre comediile bune care vor apărea în 2015, dar şi primele primele comedi apărute în acest an.

Paul Blart: Mall Cop 2 – 14 aprilie.2015

ŞI tot în acest an va apărea un film pe care îl va aduce pe Paul Blart, un paznic la un muzeu. Amuzamentul începe atunci când el vrea să îşi impresioneze şefu şi colegii.

The Interview – aprilie 2015

Acest film poate aduce un nou „război” între dictatorul nord-coreean Kim Jong-un şi producătorii filmului. Kim Jong-un, nu ştie de glumă şi din cauza asta se poate întâmpla acest lucru. Eu am să mă uit la acest film dacă va apărea.

Get Hard – 3 aprilie 2015

James King este un milionar care are cam tot ce s-ar putea dori, are o casă frumoasă, o soţie şi un job foarte bine plătit. Acţiunea începe atunci când este condamnat la închisoare şi el nu se poate obişnui acolo.

d5d36eddd188a06dce0c09a45527842cd9ecf4ef

Despicable Me 3 – 2015

Despicable Me este una dintre cele mai bune animaţi din toate timpurile, animaţii de comedie şi nu puteam să încheie această serie fără acest film care nu am să îl ratez. Mai jos aveţi trailerul, de acolo puteţi vedea cât de care este filmul. Apropo vă recomand ca până apare filmul cu numărul 3 să vă uitaţi şi la celelalte filme (1 şi 2). – NU SE STIE EXACT CAND APARE FILMUL!

OK, cam atât din acest top, dacă va plăcut daţi un share şi un comm, şi nu uitaţi să urmăriţi filmele.

LĂSAȚI UN MESAJ