Un serial bun trebuie urmărit cu atenţie iar din topurile noastre puteţi extrage seriale care va place, asta după trailer. Eu am văzut fiecare serial în parte şi pot spune că toate filmele le recomand în mod egal dar totuşi merge un top pentru a face lumea mai fericită.

1. The Walking Dead

Sezonul din acest an mi-a plăcut la nebunie şi de aceea este primul în acest top. Pot spune că povestea a avut o continuitate şi că efectele au fost foarte bune pe parcursul întregului sezon 6.De asemenea povestea a fost plină de dinamism şi momente şocante pentru cei care au urmărit toate sezoanele.

2. Rosewood

Un alt serial care chiar mi-a plăcut a fost Rosewood. Povestea prezintă un medic patolog care se implică în cazurile poliţiei reuşind să desluşească adevăratele mistere. Povestea este destul de interesantă iar jocul actorilor este plăcut.

3. Game of Thrones

Serial care îşi merită locul pe podium şi care vine cu ceva nou de fiecare dată. Sezonul acesta a fost incendiar şi sper că aşa o să fie în continuare.

4. Mr. Robot

Ca împătimit al IT-ului pot spune că acest serial este cel mai bine realizat pe partea de hacking dintre toate filmele şi serialele văzute până acum. Totul este real şi bine pus la punct iar pentru cei care împărtăşesc aceleaşi gusturi în această privinţă îl recomand cu cea mai mare căldură.

5. C.S.I: Cyber

Un alt serial pe partea de hacking este reprezentat de C.S.I: Cyber care prezintă rezolvarea diferitelor delicte şi crime ale unui grup de hackeri din cadrul poliţiei.

https://www.youtube.com/watch?v=vBy3PYQTeTk

6. The Get Down

Un serial pe care îl aştept cu interes datorită poveştii care va prezenta viaţa adolescenţilor dintr-un cartier din Bronx din anii 70.

7. Sneaky Pete

Din episodul pilot oferit serialul pare interesant şi va prezenta viaţa unui deţinut care îşi însuşeşte identitatea colegului său de celulă după ce îşi execută pedeapsa.

8. Colony

Serial SF care va prezenta viaţa unui tată care doreşte să îşi găsească fiul însă întâmpină o mulţime de probleme peste care trebuie să treacă şi care îi fac călătoria şi mai grea.

9. Ash vs Evil Dead

Ash a încercat să supravieţuiască toată viaţa sa fără prea multe responsabilităţi şi probleme însă un virus a infectat întreaga planetă şi se pare că acesta va fii singură şansă de supravieţuire a rasei umane.

10. Westworld

Un serial făcut după filmul cu acelaşi nume care va prezenta viaţa în vestul sălbatic.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ