Topuri

Top 10: Cele mai bune seriale – 2015 şi 2016

Un serial bun trebuie urmarit cu atentie iar din topurile noastre puteti extrage seriale care va place, asta dupa trailer. Eu am vazut fiecare serial în parte si pot spune ca toate filmele le recomand în mod egal dar totusi merge un top pentru a face lumea mai fericita.

1. The Walking Dead

Sezonul din acest an mi-a placut la nebunie si de aceea este primul în acest top. Pot spune ca povestea a avut o continuitate si ca efectele au fost foarte bune pe parcursul întregului sezon 6.De asemenea povestea a fost plina de dinamism si momente socante pentru cei care au urmarit toate sezoanele.

2. Rosewood

Un alt serial care chiar mi-a placut a fost Rosewood. Povestea prezinta un medic patolog care se implica în cazurile politiei reusind sa desluseasca adevaratele mistere. Povestea este destul de interesanta iar jocul actorilor este placut.

3. Game of Thrones

Serial care îsi merita locul pe podium si care vine cu ceva nou de fiecare data. Sezonul acesta a fost incendiar si sper ca asa o sa fie în continuare.

4. Mr. Robot

Ca împatimit al IT-ului pot spune ca acest serial este cel mai bine realizat pe partea de hacking dintre toate filmele si serialele vazute pâna acum. Totul este real si bine pus la punct iar pentru cei care împartasesc aceleasi gusturi în aceasta privinta îl recomand cu cea mai mare caldura.

5. C.S.I: Cyber

Un alt serial pe partea de hacking este reprezentat de C.S.I: Cyber care prezinta rezolvarea diferitelor delicte si crime ale unui grup de hackeri din cadrul politiei.

https://www.youtube.com/watch?v=vBy3PYQTeTk

6. The Get Down

Un serial pe care îl astept cu interes datorita povestii care va prezenta viata adolescentilor dintr-un cartier din Bronx din anii 70.

7. Sneaky Pete

Din episodul pilot oferit serialul pare interesant si va prezenta viata unui detinut care îsi însuseste identitatea colegului sau de celula dupa ce îsi executa pedeapsa.

8. Colony

Serial SF care va prezenta viata unui tata care doreste sa îsi gaseasca fiul însa întâmpina o multime de probleme peste care trebuie sa treaca si care îi fac calatoria si mai grea.

9. Ash vs Evil Dead

Ash a încercat sa supravietuiasca toata viata sa fara prea multe responsabilitati si probleme însa un virus a infectat întreaga planeta si se pare ca acesta va fii singura sansa de supravietuire a rasei umane.

10. Westworld

Un serial facut dupa filmul cu acelasi nume care va prezenta viata în vestul salbatic.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close