GamingNoutatiTopuri

Top 10 jocuri horror pentru PC si console

Cu toate ca majoritatea prefera filmele de groaza, jocurile sunt si ele niste experiente foarte interesante. Acestea ofera ceva cu totul deosebit prin faptul ca tu esti cel care detine controlul si prin faptul ca tu faci alegerile ce ar putea insemna viata sau moarte. Prin urmare, haideti sa vedem Top 10 jocuri horror pentru PC si console.

Top 10 jocuri horror pentru PC si console

1. Little Nightmares

null

Little Nighymares este un exemplu excelent al unui joc care reuseste sa iti inspire frica si dezgust fara a folosi sange si actiuni „traditionale”. Merita jucat, asa ca nu ezitati.

2. Until Dawn

null

Until Down este un joc care a reusit sa combine atat elemente de joc, cat si elemente de film. Aici, fiecare decizie inseamna moarte sigura pentru unul dintre personaje, asa ca aveti grija ce alegeti.

3. Resident Evil 7

null

Desi unii credeau ca noua serie din pelicula Resident Evil ar putea fi un dezastru, aceasta este mai buna decat ne asteptam. Perfecta pentru a fi incadrata in acest top 10 jocuri horror pentru PC si console.

4. Seriile The Dead Space

null

Seriile Dead Space au fost publicate de catre EA si dezvoltate de catre Visceral Games, fiind niste jocuri de groaza clasice, foarte bune. Sunt trei jocuri, asa ca spor la treaba.

5. Slender: The Eight Pages

null

Lansat la mijlocul lui 2012, Slender se bazeaza pe miscari bruste si pe sunete neasteptate, astfel incat sa-si indeplineasca misiunea de joc horror.

6. Left 4 Dead 2

null

Stabilit intr-o lume plina de zombie, patru personaje trebuie sa coopereze si sa supravietuiasca, in mai multe moduri de joc.

7. Seriile Outlast

null

Nu cred ca este cineva care sa nu fi auzit de aceste jocuri.

8. Alien: Isolation

null

Un joc de groaza in care veti da piept de elemente surpriza si de „vizitatori” nedoriti.

9. SOMA

null

SOMA este un joc de gandit, foarte interesant, care se poate asemana cu un film interactiv.

10. Five Nights at Freddy’s

null

La fel, un joc foarte popular pe care cu siguranta il stiti.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close