Top 6 monitoare pentru cei care stau mult in fata calculatorului

0
183
monitoare pentru cei care stau mult in fata calculatorului

Daca stati in fata monitorului o buna parte din zi, este evident recomandat sa alegeti un monitor care sa va asigure comoditatea ochilor si totodata sanatatea lor. Tocmai de aceea am facut acest articol Top 6 monitoare pentru cei care stau mult in fata calculatorului. Mai jos aveti o lista notabila de care trebuie sa tineti cont daca doriti sa va achizitionati un monitor.

 • Viewsonic VA2055Sa:

  null
  Un monitor cu o diagonala de 19.5 inch, o rezolutie Full HD 1,920 x 1,080 px si un unghi de vizionare bun, totul la un pret foarte mic.

 • AOC PDS241 Porsche Design:

  null
  Are o diagonala de 23,8 inch si un design foarte elegant dupa cum puteti vedea. Are doar un port HDMI, insa pretul este acceptabil, fiind perfect pentru munca la birou. Are un contrast de 1000:1, calitatea imaginii fiind excelenta. In Romania, un model asemanator este ACESTA.

 • Asus MB169B Plus:

  null
  Asus MB169B Plus are un display de 15,6 inch, Full HD, fiind disponibila alimentare sa prin USB. Ofera o protectie de inalta calitate, cu toate ca pretul difera putin fata de primul model. Il puteti gasi AICI.

 • BenQ GW2270H:

  null
  Are un display comod de 21,5 inch, doua porturi HDMI si o rezolutie Full HD, toate acestea la un pret de nimic. Il puteti gasi AICI.

 • Acer V276HL:

  null
  Acer V276HL este un monitor „urias”, diagonala sa fiind de 27 de inch. Are un timp de raspuns scurt, trei porturi, unul dintre ele fiind DVI. In ceea ce priveste design-ul, arata ok, iar pretul este decent pentru performantele acordate. Il puteti vedea AICI.

 • LG 25UM58-P:

  Un alt monitor de exceptie din toate punctele de vedere, subliniind diagonala de 25 inch, calitatea superiaora a imaginii si rezolutia de 2560 x 1080. Este ceva mai ieftin decat modelul de mai sus, dupa cum puteti vedea si in ACEST LINK.

Asta a fost tot, daca aveti intrebari le asteptam in comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here