Top 3: Aplicatii care iti face dispozitivul cu android mai performant

0
488
Aplicatii care iti face dispozitivul cu android mai performant
Aplicatii care iti face dispozitivul cu android mai performant
Pe Google Play gasiti o multime de aplicatii ce promit ca prin apasarea unui buton dispozitivul vostru cu android va merge mai bine. Sa faci telefonul sau tableta mai performanta cu pasarea unui buton nu este o informatie chiar adevarata, este un proces putin mai complicat.
Printre aceste aplicatii însa s-au strecurat si altele care au dat rezultate, astazi am sa va prezint top 3 cele mai bune aplicatii android ce îti face dispozitivul cu android sa fie mai performant, stiti voi sa ruleze mai bine…sa raspunda mai repede la comenzi.

1: Greenify – Cele mai de încredere.

Aceasta aplicatie are o logica simpla, opreste toate, absolut toate procesele ce merg în background, si lasa doar ce vrei tu. Acest te poate ajuta atunci când ai nevoie de baterie mai multa, dar si sa îti mearga sistemul mai rapid si poate un anumit joc.

Aplicatia este foarte buna, ba chiar cea mai buna si cea mai logica care chiar da rezultate, este gratuita si se poate gasi pe Google Play.

Trebuie sa fiti însa putin atenti cu aceasta aplicatie pentru poate opri absolut toata activitatea din background, chiar si alarme.

2: SD Maid – Pentru defragmetarea androidului.

Aceasta aplicatie este buna pentru a face curatenie printre fisierele telefonului tau, sau a tabletei. Atentie, trebuie sa sti ca aceasta aplicatie este foarte puternica si trebuie folosita cu simt de raspundere si trebuie verificat ceea ce vrei sa stergi, sau cureti.

3: Android Assistant – pentru fix cu un singur clic.

Daca cauti o aplicatie care îti rezolva sistemul cu un singur click acesta este aplicatia de care ai nevoie. Aceasta aplicatie te ajuta sa scapi de memoria cache care este inutila si ajuta la marirea autonomiei uni baterii.

Cam acestea sunt recomandarile pentru cele mai bune aplicatii care tine dispozitivul android mai performant, mai rapid, pentru performante maxime puteti folosi toate aplicatiile.

[SURSA: androidpit.com]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here