Topuri

TOP 4 aplicații pentru selfie-uri

TOP 4 APLICAȚII PENTRU SELFIE-URI

Cu toții dorim sa avem selfie-uri reușite, să adunăm un număr mare de like-uri și să avem o anumită prezenta in poza. Astazi o să-ți prezint 4 aplicații perfecte pentru selfie-uri.

1. YouCam Perfect

Pentru a folosi această aplicație ai nevoie de o versiune android 4.0+. Această aplicație vine la pachet cu unelte de editare a pozelor făcute.

2.Candy Camera

Mulți dintre voi o știți sigur, ați folosit-o sau încă o folosiți însă eu o sa o prezint pentru cei noi in lumea selfie-urilor. Această aplicație vine la pachet cu peste 100 de efecte care pot fi folosite in timp real. Aplicația se clasează chiar și pe google play în top 10. Pentru a folosi aceasta aplicație aveți nevoie de un android ce operează pe o versiune mai mare de 2.3.3

3. Sweet Camera

-Aplicație lansata pe data de 17.04.2017, cu peste 50 milioane de descărcări și cu Update-uri la ordinea zilei, aplicația vine la pachet cu foarte multe funcții, beauty face, maks-up, etc.

4. BestMe Selfie Camera 

Aceasta aplicație vine la pachet cu peste 125 filtre in timp real. In aplicație sunt incluse și stickere, iar utilizatorii de Instagram vor putea folosi Blur Effect care va va permite sa vă modelati poza cum doriți

Acest TOP nu este un TOP oficial, ci doar o părere proprie.

 

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close