OferteTopuri

Top 5: Cele mai bune drone 2018

Azi toata lumea isi poate permite o drona, este foarte usor de manevrat acest accesoriu iar pretul lor a scazut considerabil, de exemplu acum poti gasi drone si la 100 de lei.

Azi va voi prezenta un top al celor mai bune drone pe care le puteti achizitiona in Romania, voi incepe cu preturi mai mici si voi continua nu preturi mai piperate, asta pentru a fi un balans pentru toate buzunarele.

Daca vreti o drona ieftina va recomand sa va luati gandul la o drona sub 400 de lei pentru ca acele drone nu sunt bune de nimic, si vor rezista cel mult 2 – 3 luni.

Drona JJRC H6D e o drona usor de controlat datorita giroscopului pe 6 axe, find puternica si agera. Are 4 moduri de zbor pentru orice nivel al pilotului. Dotata cu o camera HD de 2 mp filmeaza sau face poze spectaculoase de la inaltime. Beneficiaza de functia 360 Flips, este dotata cu protectie pentru a nu se strica in caz de lovituri puternice. Raza de actiune este de peste 150m. Are o radiocomanda cu un display LCD unde se pot vedea diferite moduri si setari de zbor. Drona filmeaza sau face poze direct pe un card microSD care se introduce in drona.

Drone
Drone

Aceasta este o drona care vine cu multe facilitati foarte interesante, printre care si:

  • Video/Foto
  • Se ridica/coboara, zboara inainte/inapoi, se intoarce la stanga/dreapta, zboara la stanga si la dreapta, planeaza, se roteste la 360 de grade.
  • Frecventa: 2.4G
  • 4 Canale.
  • Distanta de control: 100 m.
  • Timp de zbor: 7 – 10 minute.
  • Timp de incarcare: 200 minute.
  • Camera: 2MP.

Recomand aceasta drona pentru cei care vor sa se joace cu o drona ceva mai puternica.

Aceasta este o drona ceva mai buna de cat cele de mai jos dar si pretul ei este mai piperat, aceasta avand pretul peste 1000 de lei.

AR.Drone 2.0 Elite Edition ofera o stabilitate unica, datorita senzorilor integrati si a sistemului de navigatie. Orice miscare nesolicitata de pilot va fi corectata automat de AR.Drone 2.0 Elite Edition, pentru a mentine o pozitie perfecta in aer.

Drona Parrot Bebop este o drona care ofera mult mai multe de cat toate dronele de mai sus insa si pretul ei este mult mai mare, aceasta drona o recomand celor care au banii de investit intr-o drona care stie mai multe.

Drona Parrot Bebop are o structura din ABS, extrem de usoara, cantarind doar 400 grame. Acesta respecta toate normele de siguranta, in caz de coliziune, elicele se vor opri in mod automat. Modulul de urgenta permite dronei sa aterizeze imediat. Datorita unui sistem GPS si a unei functii de revenire intr-un loc prestabilit (numit „Acasa”) se va diminua semnificativ sansele de pierdere a dronei. In cele din urma, fuzelajul PPE inclus in pachet face zborurl de interior mai sigur.

Si probabil ca vreti si o drona la peste 4000 de lei asa ca va prezint aceasta drona Parrot Bebop, o drona fantastica care intr-adevar consuma mult, dar si ofera pe masura.

In timpul zborului, utilizatorul primeste date in timp real, de mare ajutor pentru un pilotaj de precizie. Aceste date de zbor sunt esentiale pentru o calitate mai buna a imaginii dronei Bebop, datorita stabilizarii pe 3 axe.
Utilizatorul nu primeste doar alerte sonore, sunt afisate de asemenea, toate informatiile relevante pentru o pilotare usoara a dronei Bebop.

Ei bine cam acestea au fost recomandarile mele in materie de drone, sper sa va placa si sa cumparati daca vreti, pentru a vedea mai multe despre aceste drone am fost nevoit sa copiez si o parte din descriere din magazinul in care sunt vandute dronele, asta pentru ca nu le-am testat personal dar am facut comparatii pentru a vedea care sunt cele mai bune pe preturi.

Etichete

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close