Topuri

Top 5: Cele mai bune servicii de web hosting international: Hosting international de calitate

Web hosting international: Probabil că eşti în căutarea unul hosting internaţional de calitate dacă ai accesat acest articol. Astăzi am să îţi prezint 5, cele mai bune servicii de hosting internaţional pe care îl poţi folosi în proiectele tale.

Fie că ai un blog sau vrei să îţi deschizi un alt site ce să primească trafic internaţional, vă trebuii să îţi iei un web host bun pe care te poţi baza atunci când vei primi vizitatori din diferite părţi ale lumii.

De recomandat pentru un astfel de site este web hostul internaţional, nu cel din România pentru că ar putea să se încarce mai greu site-ul în alte zone ale planetei.

Mai jos am să vă prezint câteva criterii de care să ţii cont atunci când îţi iei un web hosting, în special unul internaţional.

Suportul Tehnic

Calitatea suportului tehnic ar trebuii pusă pe primul loc atunci când vine vorba de web hosting, indiferent de problema pe care o vei avea trebuie să ai un angajat a firmei respective care să te ajute, să te îndrume în ceea ce trebuie să faci pentru că problema pe care o ai să dispară.

Nevoia de găzduire

Este foarte important să ştii de la început de ce ai nevoie, bine-înţeles poţi întreba şi un specialist de la firma respectivă de hosting ce îţi recomanda pentru tine, sau ne poţi întreba chiar pe noi într-un comentariu mai jos, însă este foarte bine să ştii şi tu ce ai nevoie pentru că în funcţie de traficul şi de resursele pe care le vei consuma preţul va fi mai mare şi nevoile la fel.

VPS VS Găzduire web

Dacă eşti la început şi nu ai nevoie de foarte multe resurse, de exemplu ai nevoie doar de wordpress sau ceva scripturi care se pot instala cu cpanel, îţi recomand doar găzduire web, nu un VPS, acesta va fi şi mai ieftin. Dar totuşi… dacă vrei să fii sigur pe viitor şi să începi cu o firmă, sau vrei să îţi faci ceva mai mult de cât un simplu web site, îţi recomand un VPS, cu siguranţă nu vei avea niciodată probleme iar suportul tehnic te va ajuta în a rezolva orice problemă.

Preţul

Preţul diferă de la firma la firmă, şi de obicei firmele cu un preţ mai mare sunt ceva mai serioase şi cu siguranţă vei avea un suport tehnic de mare calitate şi calitatea serviciului va fi mai mare, noi pentru tine avem 5 recomandări ce îţi oferă servicii foarte bune la preţ mic.

Acestea fiind spuse, mai jos voi începe direct cu recomandările mele.

 Serviciu de hosting Caracteristici
 Viziteaza site
  Viziteaza site
  Viziteaza site
  Viziteaza site
  Viziteaza site

 

Nu uitaţi că pentru România recomand Hostico, probabil cel mai bun serviciu de web hosting pe care îl puteţi achiziţiona de la noi din ţară.

Cam acestea sunt recomandările mele pentru voi, nu uitaţi să daţi acest articol mai departe dacă v-a ajutat. De asemenea aşteptam la comentarii opiniile tale cu privire la acest top şi dacă aveţi alte recomandări, le aşteptăm.

Banii garantat inapoi in 45 de zile
24/7 Tehnical Support
Viziteaza site

Nu uitaţi că pentru România recomand NameBox, probabil cel mai bun serviciu de web hosting pe care îl puteţi achiziţiona de la noi din ţară.

Cam acestea sunt recomandările mele pentru voi, nu uitaţi să daţi acest articol mai departe dacă v-a ajutat. De asemenea aşteptam la comentarii opiniile tale cu privire la acest top şi dacă aveţi alte recomandări, le aşteptăm.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close