Top 5: Cele mai bune si ieftine Hard Disk-uri externe 2018

0
1395
Hard Disk-uri externe
Hard Disk-uri externe

Astazi va voi vorbi despre Hard Disk-uri externe sau HDD, le spuneti cum vreti, si va voi face si niste recomandari. Din ce în ce mai multa lume începe sa foloseasca aceste Hard Disk-uri (HDD) externe, oare de ce? Hmm, pai stiu, este usor.

De exemplu putem avea un laptop sau un PC vechi de care nu mai suntem siguri ca va functiona mult timp, ei bine si noi avem poze si multe alte cele în acel PC sau laptop pe care nu vrem sa le pierdem nici în ruptul capului, cam asta ar fi primul motiv pentru care ti-ai lua un HDD extern cel de al doilea motiv ar fi ca HDD-ul tau din PC este defect sau are capacitatea de stocare mai mica.

Deci cam astea sunt motivele pentru care ti-ai cumpara un Hard Disk (HDD) extern, bine ca acum fiecare cu motivele lui, eu mi-am facut timp pentru acest articol si m-am uitat special pentru acest articol pe eMAG.ro pentru a vedea ce HDD-uri sunt bune si ieftine si am gasit chiar la un pret foarte bun si o performanta mare.

Top 5:

  1. HDD extern WD My Passport Ultra, 1TB, 2.5?, USB 3.0, Negru
  2. HDD extern Seagate Expansion 2TB, 3.5?, 7200rpm, 32MB, USB 3.0, Negru
  3. HDD extern WD Elements Portable, 500GB, 2.5?, USB 3.0, Black
  4. HDD extern WD My Passport AV-TV 1TB, 2.5?, USB 3.0, Negru
  5. HDD Extern Seagate Slim Portable 500GB, 2.5?, USB 3.0, Argintiu

Astea sunt cele 5 Harduri Externe pe care le recomand eu, sunt foarte bune si le puteti folosi cu foarte mare usurinta si cu o placere mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here