GoogleTelefoaneTopuri

Top 5 cele mai bune telefoane de la începutul lui 2018

Smartphone-urile premium din 2017 fac legea la început de an. Pe sfârșit de februarie în cadrul MWC Barcelona 2018 debutează primele vârfuri de gamă din anul curent, vedete au fost Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus.

1. Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9Plus

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Telefoanele au apărut recent pe piață, atat pe plan mondial, cât și în țara noastră. Cei de la Samsung s-au gândit să ridice ștacheta în încercarea de a îi determina pe clienții companiei asiatice să ridice ochii de la best-buy-urile Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus spre versiunile superioare și mai scumpe Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus. Noile smartphone-uri nu sunt cu mult diferite față de cele anterior specificate, mai ales pe partea de design, doar pe partea de hardware. Cel mai probabil utilizatorii de Galaxy S6 sau Galaxy S7 au tendința să treacă mult mai rapid pe un Galaxy S9 sau cei care doresc să dețină mereu ultimul model de telefon apărut pe piață.

Studiul AnTuTu arată ca fiind cel mai clonat smartphone din 2017, mai ales pentru că se situează la cele mai atractive telefoane. Ecranul curbat este unul dintre cele mai apreciate elemente, dar în cazul unei loviri, te poate face să scoți destul de mulți bani din portofel.

2. Samsung GALAXY Note8

Deși prețul nu a fost criteriul principal în stabilirea pozițiilor în clasament, totuși Galaxy Note8 nu este întocmai de locul întâi ținând cont și de raportul calitate-preț. Are cu 200 mAh lipsă față de Galaxy S8 Plus, ceea ce se simte în autonomia telefonului. Ecranul este undeva cu 0.1 inch mai mare decât cel al S8 Plus și totuși prețul este puțin mai piperat, dar camera duală se descurcă destul de bine.

3. Huawei Mate 10 Pro

Este un telefon destul de extravagant și diferit față de cele pe care le cunoaștem foarte bine deja. Are tendințe de flagship și de asemenea, un preț pe măsură. Totuși, are și ceva minusuri: slotul pentru card lipsește cu desăvârșire, la fel și jack-ul de 3.5 mm, rezoluția ecranului este invers proporțională cu categoria de preț în care se află, lipsă încărcare wireless și VR.

4. iPhone X

Deși au fost mulți clienți nemulțumiți de acest telefon, trebuie să acceptăm că acesta este un best-seller, indiferent că este cel mai scump telefon din top cu prețul în jur de 5000 de lei pentru varianta de 64 GB de stocare. Peste 35-40 de milioane l-au achiziționat și promite să deschidă un nou drum al companiei.

Majoritatea împătimiților de telefoane îl consideră foarte asemănător cu iPhone 8 Plus și spun că acesta are foarte puține plusuri față de acesta, dar nu putem să nu remarcăm display-ul AMOLED ce a captat privirile multor utilizatori.

5. Google Pixel 2 și Pixel 2 XL

Sunt două telefoane noi și față de cele anterioare, au ales să nu deține cameră principală duală pentru a impresiona cumpărătorii. Totuși camera este construită la un nivel destul de înalt și au o calitate ireproșabilă atât ca și cameră foto, dar și video.

Aceste telefoane sunt perfecte pentru pasionații de smartphone-uri cu Android. Oricum, mai toată lumea își dorește un software nativ și update-uri din prima zi pe minim 2 ani de la debut.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close