Topuri

Top 5 filme horror pe care mulți nu le pot termina

Aceste filme sunt atât de îngrozitoare, încât majoritatea oamenilor nu le pot viziona până la sfârșit

Există o mulțime de filme de groază pe care le poți alege de pe Netflix dacă aveți chef de niște sperieturi zdravene. Cu toate acestea, rezultatele unui nou studiu arată că unele dintre aceste filme sunt prea înfricoșătoare pentru utilizatorul mediu Netflix, cauzând ca majoritatea oamenilor să le oprească mult mai devreme de final.

Cei de la Bloody-Disgusting au împărtășit câteva numere de difuzare de la firma Edelman PR, dezvăluind că pe Netflix există 10 filme (dintre care noi vă vom prezenta doar 5 foarte infricoșătoare) pe care utilizatorii au multe probleme să le finalizeze.

Potrivit datelor, aceste 10 filme au fost oprite de mulți spectatori după ce cel puțin 70% din timpul de difuzare a fost deja redat. Cu acea cantitate a filmului deja rulat, Edelman spune că există mai mult pentru această tendință decât ca spectatorii să devină dezinteresați.

Din punct de vedere tehnic, acestea sunt filmele horror de top care nu au putut fi vizionate până la final. Mulți au făcut-o la până jumătatea drumului, au trecut prin culme, dar nu au putut supraviețui până la sfârșit. spune compania

Așa că iată top 5 filme din cele 10 care sunt prea înfricoșătoare, iar dacă aveți probleme cu inima sau altele, vă recomandăm să nu vă uitați la ele. Daca totuși sunteți doar o persoană care se sperie ușor, dar vreți să le vizionați, nu o faceți singuri.

1. Cabin Fever

Cabin Fever este un film de groază american lansat în anul 2016, regizat de Travis Zariwny și scris de Eli Roth. Un remake al filmului cu același nume din anul 2002. Starurile filmului sunt: Samuel Davis, Gage Golightly, Matthew Daddario, Nadine Crocker și Dustin Ingram. Filmul a fost lansat la data de 12 februarie 2016 de către IFC Midnight.

2. The Conjuring

Conjuring este un film de groază supranatural american în 2013 regizat de James Wan și scris de Chad Hayes și Carey W. Hayes. Este primul film din seria The Conjuring. Patrick Wilson și Vera Farmiga joacă rolul Ed și Lorraine Warren, anchetatori paranormali și autori asociați cu cazuri proeminente de bântuire. Rapoartele lor despre viața reală au inspirat povestea Amityville Horror și franciza de film. Familia Warren vine la asistența familiei Perron (Ron Livingston și Lili Taylor), care se confruntă cu evenimente din ce în ce mai deranjante în ferma lor din Rhode Island în 1971. 

3. Raw

Raw (în franceză: Grave) este un film de dramă franceză-belgiană din Franța, scris în 2016, regizat de Julia Ducournau, cu rolul principal al lui Garance Marillier. Povestea prezintă primul an la școala veterinară a unei tinere vegetariene, când primește pentru prima dată carne și dezvoltă o dorință pentru carne.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes din 2016 la 14 mai 2016. Filmul a primit aprecieri critice, cu o laudă pentru direcția și scenariul lui Ducournau, deși a fost întâmpinat cu o controversă pentru conținutul său grafic.

4. Teeth

Teeth este un film de groaza și comedie american din anul 2007 scris si regizat de Mitchell Lichtenstein. Filmul îl interpretează pe Jess Weixler și a fost produs de Lichtenstein cu un buget de 2 milioane de dolari SUA. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance pe data de 19 ianuarie 2007.

5. The Void

The Void este un film de groază canadian din 2016 scris și regizat de Steven Kostanski și Jeremy Gillespie și produs de Jonathan Bronfman și Casey Walker. El îl numește pe Aaron Poole drept deputatul Daniel Carter, Kenneth Welsh ca Dr. Powell, Daniel Fathers ca Vincent, Kathleen Munroe ca Allison și Ellen Wong ca Kim. Povestea arată un grup de oameni care au fost prinși într-un spital de o adunare de cultiști cu glugă. Grupul descoperă curând că spitalul a fost locuit de creaturi grotești.

Cu toate acestea, recomandarea rămâne valabilă. Dacă considerați că sunteți un om slab de înger, dar vă place sentimentul de adrenalină și neliniște oferit de un film horror bun, cel mai bine e să vizionați filmele împreună cu cel puțin o persoană de încredere.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close