OferteTopuri

TOP 5: Hosturi Servicii Voice, TeamSpeak 3

1Cele mai bune servicii de voice (TeamSpeak3). Am văzut că mulţi caută hosturi pentru teamspeak3 din România de calitate şi astăzi vreau să vă prezint Top 5 firme de calitate Româneşti.

teamspeak3
teamspeak3

Este foarte important ca teamspeak-ul dumneavoastră să aibă o latenta foarte bună, să nu cadă şi suportul tehnic/general al site-ului să fie rapid şi să te ajute la rezolvarea oricărei probleme care o ai cu teamspeak-ul. Pentru voi am făcut un top cu servicii teamspeak care sunt foarte bune, şi îmi permit să spun că acestea sunt cele mai bune din România în frunte cu TNI, dar despre fiecare firmă în parte am să vă vorbesc câte puţin mai jos.

Să începem topul:

1. TNI.RO

Cred că aş putea vorbi despre TNI.RO până mâine dimineaţă, este unu dintre cele mai bune hosturi pe care le-am încercat, asistenta 24/24 ore şi foarte multe unelte printre care şi preturi exagerate.

 TNI a avut cateva incidente in trecut si alte greseli pe care Razvan inca le face. Dar calitate este. Protectia este foarte buna asigurata de Voxility.

2. Krond

Este o firma veche cu suport destul de bun dar un timp de raspuns destul de lung. Calitate este la fel si protectie. Protectia este asigurata de OVH si rar o sa primiti IP si Port Default.

3. BTS Telecom

Un pret putin cam exagerat dar merita. Este prima firma din Romania care au licenta de TeamSpeak3, asta ar fi principalul motiv pentru preturile scumpe. Suport au destul de bun si eficient si un timp de raspuns foarte bun.

4. Hzone

Această firmă este cunoscută prin faptul că preţurile sunt foarte mici, dar pe lângă acest lucru oferă servicii pentru preţuri mici, si calitate medie. Un timp de raspuns bun. Aceasta firma imparte datacenter-ul cu BTS TELECOM.

5. AceHost

Am incercat si aceste servicii, un timp de raspuns bun si eficient la support. Pretul este foarte foarte mic, 0.01 Euro/per slot. Protectia este asigurata de Hzone/BTS Telecom.

Toate aceste firme au fost incercate si testate aproape la fiecare punct. Toate cele de mai sus au trecut testele mele. Felicitari!

Etichete

One Comment

 1. Ca sa iti fac eu un top alt firmelor de hosting in Romania , in materie de TS3 :
  1: EnixServers (cele mai populate ts-uri sunt la ei)
  2: TNI.ro (protectia este aceiasi ca la enix , doar ca Razvan nu isi prea mai da interesul)
  3: Krond
  4: Flokinet
  5: BTS

  Acesta este un top evaluat corect !
  Spun asta , pentru ca am incercat serviciile de la fiecare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close