Topuri

TOP 5 cele mai așteptate jocuri din luna octombrie

Octombrie a fost un adevărat cadou pentru pasionații de jocuri deoarece in aceasta luna s-au lansat o serie de jocuri mult așteptate. Mai jos veti vedea un TOP 5 al celor mai promițătoare jocuri ale acestei luni.

5 Middle-earth: Shadow of War

Lansat pe 10 octombrie, intr-o ediție standard Shadow of War este bazat pe strategie si te introduce în spatele liniilor inamice obiectivul fiind acela de a cuceri fortaretele lui Sauron.

4  Elex

Piranha Bytes a anunțat lansarea lui Elex pe 17 octombrie. Pentru pasionați acesta va avea un grad destul de mare al diversității. Jocul va fi disponibil pe PC, Xbox One si Playstation 4.

3 Forza Motorsport 7

Daca esti interesat de seria jocurilor cu masini Forza Motorsport 7 este perfect. Acesta a fost lansat pe 7 octombrie de cei de la Microsoft Studios. Seria bolizilor a fost revizuită si contine peste 700 de mașini cu posibilitatea de a primi tuning.

2 The Evul Within 2

Este creat de Shinji Mikami si are ca obiectiv lupta pentru supraviețuire. Tensiunea si teroarea sunt prezente tot timpul, iar creaturile diforme sunt scoase in evidenta cu ajutorul graficii îmbunătățite. Jocul este disponibil doar pe PS4 si Xbox ONE.

1 Assassin’s Creed Origins

Jocul il are ca personaj principal pe Bayek un luptător din Nubia  care ii apara pe oameni de amenințări. Vor avea loc îmbunătățiri in ceea ce priveste sistemul de lupte. Cataratul pe piramidele de la Giza, pe Sfinx va oferi o experienta cu totul noua.

Jocul nu este multiplayer si va fi disponibil pe PC, Playstation 4 și Xbox One începând cu 27 octombrie 2017.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close