Magazine de haine
Magazine de haine

Astăzi vreau să fac o recomandare de 5 magazine de haine online (fashion), acest lucru după ce am avut parte de neplăceri cu anumite magazine, astăzi vreau să vă prezint cele mai bune magazine de haine online, pentru a nu va lua ţeapă în ceea ce priveşte calitatea produselor, şi produsul în sine.

Eu îmi achiziţionez hainele doar online şi pot spune că lunar cheltui un salariu minim de economie pentru haine noi, acest lucru nu este chiar bine, în timp mă voi dezobişnuii de acest viciu. Totuşi aceasta obişnuinţa mi-a dat ceva experienţă atunci când îmi aleg cele mai bune magazine online de haine.

Am luat tepe la greu, nu vreau să public numele acestor magazine public, însă am să vă fac 5 recomandări, cred eu că destule pentru a vă face cumpărăturile online la categoria haine (fashion)

Magazin online popular, acesta livrează haine online la preţuri foarte bune, calitatea produselor este una excepţională.

Poţi alege FashionDays.ro din următoarele motive:

  • Compania are peste 4 milioane de clienţi în România, Bulgaria şi Ungaria.
  • Sunt clienţi mulţumiţi ce plasează comenzi de 3/4 ori pe săptămână.
  • La aceştia găseşti cele mai noi colecţii de la branduri de top
  • Livrare gratuită şi retur, la comenzi de peste 150 lei.

Cu siguranţă acest magazin îşi merită locul, ca fiind pe locul 1 în topul celor mai bune magazine de haine online.

Magazine de haine
Magazine de haine

Nu are rost să scriu despre aceste magazine în mod separat, sunt aproape unul şi acelaşi, aceste magazine online îţi va oferi cele mai bune rezultate, alături ce celelalte magazine din acest top.

Este imposibil ca în România să nu fi auzit de Bershka sau M&H, sau mai ales ZARA, aceste magazine fiind tot mai populare în ultimi ani, un lucru foarte bine, arătăm că începem să ne îmbrăcăm mai bine.

Recomand aceste magazine, pentru calitatea produselor, preţul este într-adevăr ceva mai măricel, însă calitatea nu lasă de dorit.

Magazine de haine
Magazine de haine

Şi acesta este un magazin foarte popular în România, ba chiar aceştia se bucura de un succes enorm, bine-înţeles acest lucru reflectă foarte bine şi calitatea produselor pe care le oferă acest magazin online.

Acest magazin este cel mai mare MALL din România, în mediul online. Poţi alege dintre cele peste 600 de branduri de încălţăminte, îmbrăcăminte, beauty, accesorii şi deco.
Rata de reîntoarcere a clienţilor este mare, ceea ce arată că acest magazin este unul bun, de încredere şi care o să vă dea rezultate bune. De asemenea săptămânal puteţi găsi campanii foarte bune.

Magazine de haine
Magazine de haine

4. Glittio

Acesta nu este cel mai popular magazin online de îmbrăcăminte, însă sigur îşi merită locul în acest top, şi nu vorbim de şansă, am comandat de 3 ori de pe acest site, de fiecare dată am primit rezultate bune calitate excepţională.

După cum am mai spus magazinul nu este unul extrem de popular, nu se poate lăuda cu o ofertă de peste 5.000 de produse şi peste 150 de branduri renumite care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionaţilor de modă. La Glittio găseşti articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de la brandurile tale preferate: ZAPS, Sunwear, Vero Modă, Jack&Jones, Selected, Puma, Tommy Hilfiger, s.Oliver, UŞ POLO, Only, Marco Tozzi, etc., precum şi toate brandurile preferate de copii (Disney, Minions, Trollkids, Monster High, Spiderman, Cars, Frozen, etc.

Magazine de haine
Magazine de haine

5. eMAG

Şi da, eMAG îşi face prezentă şi aici, probabil că vă întrebaţi „Cum naiba să cumpăr haine de pe eMAG”, ei bine simplu intraţi pe această pagină, şi veţi vedea oferte cu produse fashion, nu este greu iar raportul pret-calitate este unul excepţional.

Ştim foarte bine eMAG şi despre seriozitatea acestui magazin, aşa că nu mai trebuie să vă vorbesc, mereu când am comandat de pe eMAG am primit produsul rapid şi fără probleme, asiguraţi-vă că la „vândut de:” aveţi selectat eMAG, eu aşa am comandat pentru a obţine cele mai bine rezultate.

Magazine de haine
Magazine de haine

Un mic sfat, aceste magazine sunt foarte bune, pentru a obţine cele mai bune rezultate urmăriţi cu atenţie paşii pentru aflarea marimii S/M/L/XL… Aceste numere nu se potrivesc la aceste magazine şi recomand să vă uitaţi la fiecare produs pentru a nu face nici o greşeală, ştiu, avem retur gratuit, dar de ce să pierdem timpul….

Cam acestea sunt recomandările mele în materie de magazine de haine online, dacă v-a plăcut, vă rog daţi un share acestui articol, de asemenea puteţi lăsa un comentariu, dacă aveţi vreo nelămurire sau doriţi să începeţi o discuţie.

LĂSAȚI UN MESAJ