ComponenteTopuri

Top 5: Placi video de maxim 500 de lei

Eşti începător atunci când vine vorba de gaming şi ai vrea o placă video dedicată care să nu depăşească mai mult de 500 lei? Ei bine dacă răspunsul la întrebarea mea este DA, atunci ai nimerit articolul potrivit, îţi voi prezenta cele mai bune opţiuni pentru o placă video de gaming de maxim 500 lei.

Ceea mai bună placa din top este cu siguranţă această placă de la nVidia, aceasta vine cu 2 GB RAM şi „DDR5”, placă este foarte bună a fost testată de mine pe mai multe jocuri precum CS:GO, DOTA şi alte jocuri, scoate multe FPS, şi după părerea mea merită să o cumpăraţi dacă aveţi un buget de 500 lei alocat unei plăci video. Aceasta este ceea mai bună variantă, alături cu placa de la locul 2, la un buget de 500 lei.

După cum am mai spus mai sus placă de pe locul 1 şi 2 sunt cele mai bune, ei bine placă video de la Sapphire este una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de plăci video ieftine dar care să ducă mult, această placă duce mult, şi veţi avea un FPS mare în jocuri dacă o achiziţionaţi.

Şi placă această este foarte bună, la un buget de 500 lei, face cam acelaşi lucru ca şi placa de la locul 1 şi 2, schimbarea este că în loc de 2 GB RAM are 4, şi în loc de „DRR5” are „DRR3”. Placă această este foarte bună şi o recomand, am testat doar câteva minute şi mi s-a părut foarte interesantă, scoate un FPS bun şi dacă vă întrebaţi dacă merge CS:GO şi DOTA, răspunsul este DA.

Placa video de pe locul 4 şi 5 sunt placi video la bugetul de 300 RON pe care le recomand celor care vor performanta dar nu sunt chiar aşa gameri şi vor o placă video mai mult aşa pentru ocazie. Recomand această placă video pentru jucătorii care vor să joace DOTA şi CS:GO în mod special, alte jocuri care sunt mai bune nu promit prea multe

Campioana la placi video ieftine şi cât de cât bune este Gigabyte, această placă video sau acest distribuitor de plăci video este foarte bun, reuşeşte să aducă plăci de la NVIDIA ieftine şi de calitate la un preţ foarte bun, această placă nu are ceva mult mai bun sau mai prost de cât ceea de deasupra însă este ieftină şi se ridică la aşteptările unui jucător de CS:GO şi DOTA.

Cred că v-am înnebunit cu DOTA şi CS:GO, însă ştiu că mulţi dintre voi căutaţi placi video mai ieftine pentru aceste jocuri, recomand articolul celor care joacă acest 2 jocuri dar şi alte jocuri, mai puţin pretenţioase, chiar dacă cu placa de la primul loc ar rula şi GTA V, tot la low.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close