Top 6: Telefoane cu cea mai mare durata de viata a bateriei

1
1784
Baterie smartphone
Baterie smartphone

Atunci când vrem să achiziţionăm un telefon ne uităm cu atenţie şi la bateria acestuia, ideal ar fi ca bateria unui telefon să ne ţină o zi întreagă, însă de multe ori nu se întâmpla acest lucru, din „n” motive.

Mai jos aveţi un top întocmit de CNET, în acesta veţi observa foarte bine care sunt cele mai bune telefoane în privinţa vieţii a bateriei.

  1. Motorola Moto Z Play – Deşi nu prea a impresionat foarte mult, acest telefon se afla în vârful clasamentului cu o autonomie de 23 de ore şi 3 minute.
  2. Samsung Galaxy S7 Active (şi S7 Edge şi S7) – Nu scăpăm de Samsung nici din acest top, acest lucru îl face să ni-l dorim şi mai mult, acesta are o durată de viaţă la baterie de 21, 19 şi, respectiv, 16 ore – Galaxy S7 Active, S7 Edge şi S7.
  3. OnePlus 3T – La un preţ destul de accesibil acest telefon a reuşit să ajungă în acest top şi chiar să se bată cu cei mai buni, într-adevăr un telefon foarte bun. Acesta ne oferă o durată a bateriei mai mare care durează 16 ore. – ţinem cont că acest telefon vine şi cu un procesor foarte puternic Snapdragon 821.
  4. LeEco LePro 3 – Preţul telefonului este mic iar bateria lui este foarte bună, aceasta a ţinut 16,5 ore în timpul testelor de laborator.
  5. Huawei Mate 9 – Chiar dacă a reuşit să aibă un display destul de mare, telefonul celor de la Huawei a reuşit să intre în acest top cu o baterie ce ţine 15 ore.
  6. Samsung Galaxy J3 – Telefon ce cost mai puţin de 200 de dolari dar ce ne aduce o baterie destul de bună ce ţine 15 ore şi 40 minute.

După cum vedem iPhone 7 nu s-a impus în acest top, cei de la Samsung, rivalii cei mai mari Apple, au reuşit să fie pe locul 2.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here