Topuri

Top 7: cele mai bune filme de actiune 2015-2016

Astazi o sa va prezint un top al filmelor de actiune din 2015 si care urmeaza sa se lanseze în 2016.

Un film bun trebuie urmarit cu atentie iar din topurile noastre puteti extrage filme care va place, asta dupa trailer. Eu am vazut fiecare film în parte si pot spune ca toate filmele le recomand în mod egal dar totusi merge un top pentru a face lumea mai fericita.

The Maze Runner: The Scorch Trials
Al 2-lea film din seria The Maze Runner care pe mine chiar m-a impresionat prin poveste si de asemenea prin actiunea din film. Filmul prezinta încercarea de a supravietuii a unui grup de tineri care încearca sa scape de organizatia WCKD, care i-a folosit pe post de cobai.

The Transporter Refueled
Relansarea seriei Transporter mi-a adus zâmbetul pe buze iar filmul chiar mi-a placut. De data aceasta personajul principal este angajat sa ajute un grup de fete care încearca sa distruga o grupare mafiota însa ajunge sa fie santajat de acestea.

Close Range
Unul dintre filmele mele preferate din acest an care a avut un succes enorm dupa parerea mea. Povestea îl prezinta pe Colton care încearca sa îsi salveze nepoata din mâinile unor traficanti de droguri care faceau afaceri ilegale cu tatal vitreg al acesteia. Filmul este unul realizat excelent cu efecte speciale foarte bine folosite si fara momente care par imposibile în viata reala.

Run All Night
Liam Neeson nu renunta în a uimii si în acest film dupa aparitia Taken 3 din acest an. Un detectiv în vârsta de 55 de ani este vânat de mafie si încearca sa îsi salveze fiul de acestia. Povestea este interesanta si pot spune ca mi-a lasat o impresie buna.

London Has Fallen
Un film realizat dupa „Olympus hâs fallen” însa cu un buget mult mai mare care mi-a trezit interesul dupa ce am vazut trailer-ul.Se pare ca un atac terorist urmeaza sa devasteze capitala Angliei.
Filmul urmeaza sa apara pe 4 martie 2016

Mechanic: Resurrection

*Trailer indisponibil momentan*
Jason Statham este unul dintre actorii care chiar pot aduce un plus unui film acest lucru fiind observat în seriile precum The Expandables sau Transporter, însa se pare ca acesta revine si cu al 2 le-a film din Mechanic un film destul de interesant.

 

G.I. Joe 3


Dupa primele doua filme din seria G.I. Joe se pare ca directorul s-a hotarât sa revina si cu al 3-lea
În acesta se pare ca C.O.B.R.A va duce înca odata o lupta exceptionala cu membrii

Cam acestea ar fi filmele din 2015 si 2016 care sunt foarte bune, si care urmeaza sa fie bune, daca vor fi bune. Daca vreti sa completati oricare din lista puteti pune în comentarii filme pe care le recomandati, sau daca aveti de comentat cu privire la un film prezentat mai sus o puteti face la rubrica de comentarii. Vizionare placuta!

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close