Astăzi o să vă prezint un top al filmelor de acţiune din 2015 şi care urmează să se lanseze în 2016.

Un film bun trebuie urmărit cu atenţie iar din topurile noastre puteţi extrage filme care va place, asta după trailer. Eu am văzut fiecare film în parte şi pot spune că toate filmele le recomand în mod egal dar totuşi merge un top pentru a face lumea mai fericită.

The Maze Runner: The Scorch Trials
Al 2-lea film din seria The Maze Runner care pe mine chiar m-a impresionat prin poveste şi de asemenea prin acţiunea din film. Filmul prezintă încercarea de a supravieţuii a unui grup de tineri care încearcă să scape de organizaţia WCKD, care i-a folosit pe post de cobai.

The Transporter Refueled
Relansarea seriei Transporter mi-a adus zâmbetul pe buze iar filmul chiar mi-a plăcut. De data aceasta personajul principal este angajat să ajute un grup de fete care încearcă să distrugă o grupare mafiotă însă ajunge să fie şantajat de acestea.

Close Range
Unul dintre filmele mele preferate din acest an care a avut un succes enorm după părerea mea. Povestea îl prezintă pe Colton care încearcă să îşi salveze nepoata din mâinile unor traficanţi de droguri care făceau afaceri ilegale cu tatăl vitreg al acesteia. Filmul este unul realizat excelent cu efecte speciale foarte bine folosite şi fără momente care par imposibile în viaţa reală.

Run All Night
Liam Neeson nu renunţă în a uimii şi în acest film după apariţia Taken 3 din acest an. Un detectiv în vârstă de 55 de ani este vânat de mafie şi încearcă să îşi salveze fiul de aceştia. Povestea este interesantă şi pot spune că mi-a lăsat o impresie bună.

London Has Fallen
Un film realizat după „Olympus hâş fallen” însă cu un buget mult mai mare care mi-a trezit interesul după ce am văzut trailer-ul.Se pare că un atac terorist urmează să devasteze capitala Angliei.
Filmul urmează să apară pe 4 martie 2016

Mechanic: Resurrection

*Trailer indisponibil momentan*
Jason Statham este unul dintre actorii care chiar pot aduce un plus unui film acest lucru fiind observat în seriile precum The Expandables sau Transporter, însă se pare că acesta revine şi cu al 2 le-a film din Mechanic un film destul de interesant.

 

G.I. Joe 3


După primele două filme din seria G.I. Joe se pare că directorul s-a hotărât să revină şi cu al 3-lea
În acesta se pare că C.O.B.R.A vă duce încă odată o luptă excepţională cu membrii

Cam acestea ar fi filmele din 2015 şi 2016 care sunt foarte bune, şi care urmează să fie bune, dacă vor fi bune. Dacă vreţi să completaţi oricare din listă puteţi pune în comentarii filme pe căre le recomandaţi, sau dacă aveţi de comentat cu privire la un film prezentat mai sus o puteţi face la rubrica de comentarii. Vizionare plăcută!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ