TOP 7 cele mai inutile gadget-uri pentru laptop

0
260
gadget-uri pentru laptop
gadget-uri pentru laptop

Laptopurile sunt cu siguranţă printre cele mai utilizate dispozitive de lucru şi divertisment. Aceste device-uri vin cu un design inedit, sunt extrem de uşoare şi oferă portabilitate ridicată. Cele mai multe dintre laptopurile disponibile pe piaţă sunt înzestrate cu tehnologii inovatoare, fapt ce permite experienţe de lucru, gaming şi divertisment cu adevărat inedite.

Activităţile desfăşurate în faţa monitorului pot fi plăcute, chiar inedite când alegem să achiziţionăm şi să folosim diferite gadget-uri pentru laptop. Cooler-ul luminat cu LED-uri corai, geanta pentru laptop decorată cu buburuze şi mouse-ul în formă de prăjiturică sunt câteva dintre accesoriile care îmbunătăţesc starea de spirit prin aspectul nonconformist, dar sunt şi extrem de practice pentru că îmbunătăţesc experienţa de lucru şi protejează dispozitivele, scutindu-ne de a vizita prea des un service laptop. În rândurile următoare propun să facem cunoştinţă cu acele componente pentru laptop care îmbunătăţesc starea de spirit, dar sunt complet inutile!

  • Lacătul antifurt pentru laptop

Un asemenea dispozitiv poate fi considerat un cadou amuzant, care să trezească interesul şi amuzamentul colegilor de lucru, întrucât noile generaţii de laptopuri sunt prevăzute cu sisteme de protecţie ridicată, deci informaţiile stocate sunt mai mult decât în siguranţă. Un alt motiv care transformă lacătul antifurt într-un gadget inutil este faptul că, un hoţ experimentat va trece cu uşurinţă peste “protecţia” oferită de un acest accesoriu pe care îl va considera o provocare, deci în astfel de situaţii laptopul cu lacăt antifurt devine magnet pentru hoţi!

  • Ventilatorul USB

Chiar dacă pare un accesoriu excepţional în zilele toride de vară, nu este chiar atât de eficient. Puterea mică de ventilare a aerului transformă acest gadget într-o jucărie apreciată de copii mici care se bucură de lucruri simple sau un cadou apreciat de adolescenţii puşi pe glume. În zilele cu disconfort termic ridicat soluţiile mai potrivite sunt să ne reglăm temperatura corporală prin hidratare corectă, să deschidem aerul condiţionat sau să deschidem geamurile.

  • Boxe portabile bluetooth

Boxele portabile sunt accesorii inedite, care captează atenţia celor din jur, sunt dispozitive excepţionale ce pot fi conectate la laptop sau alte dispozitive mobile pentru a reda la calitate înaltă conţinutul media dorit. Totuşi acestea sunt complet inutile în cazul laptopurilor, întrucât acestea vin cu boxe integrate de foarte bună calitate şi care au capacitatea de a reda sunetele impecabil. Boxele portabile sunt mai potrivite pentru a reproduce conţinutul de pe telefonul mobil.

  • Cameră web cu infraroşu

Camera web este extrem de utilă pentru iniţierea apelurilor video şi pentru desfăşurarea teleconferinţelor. Dispozitivele cu infraroşu sunt apreciate dacă doreşti să atragi atenţia, să creezi clipuri originale pentru arhivă personală, însă nu au rol practic în cazul în care sunt montate pe laptopul personal. Asemenea gadgeturi sunt dispozitive de supraveghere cu calităţi deosebite, folosite în alte împrejurări.

  • Mouse-ul cu cântar integrat

Să ne imaginăm o  situaţie în care trebuie să ne cântărim bagajul de cală pe care dorim să îl luăm în vacanţă şi avem la îndemnă mouse-ul laptopului cu sistem de măsurare a greutăţii integrat. Este clar că nu putem urca geamantanul pe mouse, chiar dacă producătorii ne asigură de precizia cântarului. Deci nu rămâne decât să ne distrăm, să ne eliberăm de stres, şi să folosim aceste componente pentru laptop pentru sarcinile dintre cele mai simple.

  • Prăjitorul de pâine cu Bluetooth

Este clar că digitalizarea activităţilor cotidiene a devenit o sarcină importantă pentru producătorii de aparatură electrocasnică, care au lansat şi prăjitorul de pâine activat prin bluetooth. Astfel de dispozitive pot fi acţionate prin intermediul aplicaţiei speciale concepute, care însă nu pot fi încă descărcate pe laptopuri. Nu încape îndoială că prăjitorul de pâine cu Bluetooth face toasturi minunate, însă nu poate fi considerat o componentă utilă pentru laptop .

  • Mini telecomanda cu comenzi vocale

Acest dispozitiv are integrată tehnologia unui mouse şi a unei mini tastaturi laolaltă, poate fi conectat la laptop, televizoare smart şi alte dispozitive cu sisteme de operare Windows, Android sau Linux. Prevăzut cu comenzi vocale şi o serie variată de funcţii poate aduce mai mult stil spaţiului de lucru… şi cam atât, întrucât viteza de lucru lasă mult de dorit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here