NoutatiOferteTopuri

Top: Cele mai bune si mai populare tablete 2017

Cele mai bune tablete – Tabletele sunt inste gadget-uri din ce in ce mai folosite, astfel incat producatorii mari de pe piata telefoanelor s-au orientat rapid si spre piata tabletelor. Haideti sa vedem cele mai populare si mai bune tablete din acest an.

  • Apple iPad

    Apple iPad de 9,7 inch este o tableta foarte interesanta, destul de ieftina si cu specificatii bune. Are un procesor Apple 9, care mai este implementat si la telefoane precum iPhone 6S si iPhne 6S Plus, precum si la iPhone SE. Are un spatiu de stocare de 32 de GB, senzor de recunoastere a amprentei, iar sistemul de operare este iOS 10. Profitati acum de Apple iPad de la eMAG, la pretul de 1850 de lei. Click aici.

  • Lenovo Tab Yoga YT-X703F

    Lenovo Tab Yoga YT-X703F este o tableta cu specificatii decente, cu o diagonala de 10,1 inch, 32 GB memorie interna si un procesor Octa-Core de 1.86 GHz. Ecranul este foarte performant, fiind de tip IPS, rezolutie 2560 x 1600 si Multitouch 10 puncte. In ceea ce priveste memoria RAM, vorbim de nu mai mult de 3 GB, fapt ce este mai mult decat suficient pentru jocuri. Camera sunt de 13 respectiv 5 MP, iar pretul este de 1.735 de lei, redus de la 2.263. Profitati apasand click aici.

  • Huawei MediaPad T2 Pro

    Huawei MediaPad T2 Pro este o tableta ceva mai ieftina decat celelalte, avand un pret de 1200 de lei, insa specificatiile sunt la fel de performante. Diagonala este de 10 inch, iar procesorul este unul Octa Core de 1.6 GHz. Impreuna cu 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie interna, aceasta este foarte potrivita pentru jocuri si multimedia. Rezolutia este Full HD, ecranul fiind unul IPS, iar bateria are o capacitate de 4360 mAh. Aveti mai multe detalii aici.

Asta a fost tot, produsele prezentate mai sus sunt toate disponibile in oferta eMAG si le recomandam cu cea mai mare placere. Daca aveti vreo intrebare, comentariile sunt in josul paginii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close