Top: Cele mai jucate jocuri online

0
2435
cele mai jucate jocuri

In acest top voi prezenta cele mai jucate jocuri online, acestea fiind totodata si cele mai populare. Sa fiu sincer, nu sunt un fan inrait al jocurilor, obisnuiesc sa mai joc CS:GO din cand in cand, in rest mai nimic. Cu toate acestea, jocurile bune apar pe banda rulanta, astfel incat un gamer inrait are de unde sa-si aleaga „domeniul de activitate”. Prin urmare, haideti sa vedem cum este topul.

10. Top Eleven Football Manager

Cu totii stiti ce este Top Eleven, un joc destul de interesant pentru pasionatii de fotbal in care iti poti manageria propria echipa, sezonul fiind unul in timp real. Daca sunteti pe aceeasi nisa, il puteti incerca.

9. Battlestar Galactica Online

Cu toate ca este foarte jucat, niciodata nu mi-au placut jocurile de acest tip. Totusi, este un joc cu poveste care ar putea sa va prinda, asa ca nu ezitati.

8. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este un joc FPS care se poate juca pe Steam, insa, nu este gratis. Cu toate astea este un shooter foarte popular care merita incercat.

7.Team Fortress 2

Team Fortress 2 este tot un shooter care se bazeaza pe jocul in echipa, lansat de catre Valve in anul 2007. Este gratis pe steam, asa ca spor la jucat.

6. Grand Theft Auto V

Cu siguranta stiti ce este GTA 5, un joc open-world cu o grafica de minune.

5. H1Z1: King of the Kill

Jocul este unul foarte interesant, trebuie sa comunici cu coechipierii tai pentru a ramane ultimii sau ultimul supravietuitor de pe mapa. Recomand cu incredere.

4.Word of WarCraft

Cu totii stiti ce este Word of WarCraft, un joc destul de vechi insa la fel de popular.

3. Counter-Strike Global:Offensive

Un joc foarte popular mai ales in Rusia, un shooter first-person in care puteti juca diverse game mod-uri. Castiga cat mai mutle competitive pentru a acumula skill si pentru a creste in rank.

2. League Of Legends

La fel, un joc bazat pe echipa in care trebuie sa-ti cresti rank-ul. Ati auzit cu siguranta de el, insa nu ati fost siguri daca sa incercati sau nu, ei bine, va asigur ca se merita.

1. Dota 2

Cel mai popular joc online este cu siguranta Dota 2. Sute de mii de playeri zilnic online, fiind si gratis dar si foarte bine gandit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here