Tot ce trebuie să știi despre MIUI 10

0
31

La un eveniment organizat în China, Xiaomi a dezvăluit următoarea versiune MIUI și anume 10 – împreună cu lansarea noilor variante de smartphone-uri: Mi 8, Mi 8 Explorer Edition și Mi 8 SE.

Cea mai recentă versiune a MIUI vine cu câteva modificări majore de proiectare și noi caracteristici. Această actualizare va aduce îmbunătățiri ale performanței, mai multe caracteristici bazate pe AI și vor beneficia de ecrane bezel-less. Deci, haideți să aruncăm o privire la toate caracteristicile noi din MIUI 10.

Portrete AI

Efectul Bokeh în modul portret a devenit destul de popular. Astfel, Xiaomi a profitat de această ocazie pentru a aduce o caracteristică interesantă pentru portretul AI. În loc să se bazeze pe hardware, AI va fi folosit pentru a aduce modul portret la mai multe smartphone-uri și va funcționa bine pe telefoane fără camere duble.

AI Preload

După cum sugerează și numele, inteligența artificială va fi utilizată pentru a îmbunătăți performanța prin analizarea utilizării aplicației de către utilizator și prin preîncărcarea aplicațiilor în funcție de aceasta. Compania declară că această caracteristică ar reduce timpul de încărcare a aplicațiilor până la zero în unele cazuri.

Meniu nou pentru aplicații recente

Meniul recent de aplicații a fost reproiectat pentru a utiliza raportul înalt de ecran și pentru a afișa simultan mai multe aplicații printr-o listă de 2 × 2.

Gesturi de navigare

Meniul Aplicații recente va sprijini, de asemenea, gesturile pe ecran complet și le va permite utilizatorilor să ștergă sarcinile prin deplasare rapidă și apăsare lungă.

Dispozitive care vor primi actualizare MIUI 10

Mi 8, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi Mixt, Mi 6X, Mi 6, Mi 5, Mi Nota 2, Redmi S2, Redmi Nota 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here