Transferul de bani din strainatate spre Romania

0
21
Transfer money in Romania
Transfer money in Romania

Transferul de bani din străinătate spre România este foarte uşor în zilele noastre, acest lucru este facilitat de concurenţă ce este pe piaţa între firmele ce se întrec să ofere cele mai bune servicii pentru ca potenţiali clienţi să aleagă firma respectivă.

În acest articol am să vă vorbesc despre transfer bani în România, cât de uşor poate fi realizat acest lucru atunci când ai cunoştinţele necesare pentru a efectua un astfel de transfer între ţări.

În cazul în care lucrezi în străinătate cu siguranţă te va interesa să poţi trimite bani în România, rapid şi mai ales printr-un serviciu de încredere ce îţi oferă posibilitatea ca transferul să fie cât mai safe şi puţin costisitor.

Aici vorbesc despre transferrapid.com, aceasta este o firmă ce a venit în România prin intermediul unei bănci cunoscute în România şi anume CEC Bank.

Firma este americană şi încearcă să ne ofere cele mai bune servicii clienţi companiei să fie mulţumiţi şi să mai apeleze la aceştia ori de câte ori este nevoie.

Serviciu de transfer de bani din străinătate către România este accesibil şi disponibil tuturor, din: Italia, Spania, Germania, Elveţia, Belgia, Marea Britanie, Irlanda, Grecia, Suedia, Canada, UŞA, Franţa, Danemarca, Australia, Brazilia, Luxemburg, Cipru, Olanda, Finlanda, Norvegia, Austria, Uruguay, Portugalia.

Probabil până acum nu aţi auzit de această firmă deci încrederea mică oferită acestei companii poate fi uşor de înţeles, totuşi cu puţină documentare aţi putea observa că toţi clienţi ce au apelat la transfer money Romania prin TransferRapid au fost foarte mulţumiţi un număr foarte mare din aceştia reuşind să se întoarcă şi să îl folosească ori de câte ori aceştia au avut nevoie.

„Ne adresăm în mod special sutelor de mii de romani care lucrează în străinătate şi doresc să transfere bani în ţară, în condiţii de maximă siguranţă şi costuri minime. CEC pregăteşte în continuare, o serie de noi produse şi servicii, în contextul obiectivului principal urmărit în acest an, acela de creştere a cotei de piaţă”, a declarat preşedintele CEC, Eugen Rădulescu prin anul 2016 atunci când compania avea să se facă mult mai cunoscută în România.

Sumele vor putea fi ridicate prin intermediul a peste 540 de unităţi CEC, în lei, în maxim 24 de ore. În 280 de locaţii, banii pot fi ridicaţi şi în euro sau dolari. Durata maximă se aplică în cazul sumelor venite din Statele Unite ale Americii, prima tara în care va funcţiona sistemul, datorită diferenţei de fus orar.

Acestea fiind spuse avem multe motive pentru care am alege transferrapid.com în comparaţie cu alţi competitori de pe piaţă.

În încheiere despre această firmă aş mai vrea să vă spun că veţi avea pachete speciale pentru clienţi loiali, deci folosirea acestui serviciu în mod frecvent vă va aduce bonusuri şi pachete promoţionale.

Romani plecaţi în străinătate aleg să muncească şi să trimită bani din alte tari pentru că acolo au o infrastructura mai bună în dezvoltare, pot studia şi munci mai bine iar educaţia este mult peste cea a României. Nu vreau să spun neapărat că ţara noastră este una chiar ruşinoasa, mai de loc, există locuri pe această planetă în care chiar nu se poate face nimic. Dar dezavantajul nostru este că nu ştim să profităm de bogăţiile pământurilor pe care le avem iar milioanele de oameni care au plecat au ales acest drum datorită dezvoltări slabe pe care o avem.

Cunosc oameni din România ce au plecat în afară doar pentru a deschide un shop online sau pentru a începe o afacere mică, în România dacă făcea acest lucru statul nu te ajută cu dezvoltarea iar riscurile sunt mult mai mari.

Aştept să îmi spuneţi o părere despre acest serviciu de transfer bani între ţări, tehnic ar fi unul dintre cele mai bune, a fost testat de către clienţi pretenţioşi şi ce au avut nevoie de ceva cu o securitate foarte mare întrucât suma de transfer a fost una considerabilă iar totul a decurs foarte bine.

În comentariile acestui articol vă aştept să îmi spuneţi ce folosiţi voi pentru transfer între ţări, de ce şi dacă aţi folosit vreodată transferrapid ce părere aţi avut despre aceştia. Eu o voi folosi la prima ocazie, din punctul meu de vedere este un competitor pe măsură pe această piaţă şi merită încredere.