Noutati

Trump cere revizuiri serviciilor poștale după tranzacția cu Amazon

Trump a ordonat o revizuire a finanțelor Serviciului Postal al SUA după acuzațiile către Amazon

După ce a acuzat Amazon de luni de zile că nu și-a plătit ponderea corectă a postului, președintele Trump a ordonat o revizuire a finanțelor Serviciului Postal al SUA prin intermediul unui ordin executiv emis joi noaptea târziu. Ordinul solicită o echipă de lucru pentru a evalua operațiunile și finanțele USPS. Comanda nu menționează numele Amazon, dar se pare clar că Trump încearcă să-și susțină afirmația că USPS pierde „multe miliarde de dolari pe an” datorită aranjamentului financiar cu cel mai mare expeditor de pachete sau de aproximativ 1,50 USD pentru fiecare pachet pe care îl oferă Amazon.

Trump poate fi foarte corect în ceea ce privește numerele, deși furia lui pare a fi greșită. Experții și chiar consultanții Trump au spus că volumul enorm de pachete expediate de Amazon a ajutat la menținerea serviciului poștal pe linia de plutire. Mai degrabă, declinul lent, îndelungat, al corespondenței nesolicitate și de primă clasă reprezintă motivele pentru care pierderile financiare ale USPS au crescut. Ordinea executivă a lui Trump recunoaște acest lucru.

Un număr de factori, inclusiv declinul abrupt al volumului de primă clasă, împreună cu mandatele legale care obligă USPS să suporte costuri substanțiale și inflexibile, au dus la un deficit structural. U.S.P.S. este pe o cale financiară nesustenabilă și trebuie restructurată pentru a împiedica salvarea finanțată de contribuabili. a declarat Președintele în ordine

Nu este clar cât de repede va începe revizuirea grupului de lucru, dar are 120 de zile pentru a răspunde președintelui, cu un rezumat al constatărilor și recomandărilor sale. Trump a creat anul trecut o comisie similară pentru a-și susține afirmațiile de fraudă largă a alegătorilor în alegerile prezidențiale din 2016 – o cerere revăzută de experții electorali din ambele părți. Comisia a fost dizolvată în ianuarie.

Trump adesea strigă „FAKE NEWS!” Pe Twitter după ce The Washington Post, deținut de CEO-ul Amazon Jeff Bezos, publică povestiri incriminatoare despre Președinte sau despre administrația sa. Săptămâna trecută, Trump a numit The Post „principalul lobbyist al lui Amazon”, „o afirmație pe care îi place să o repete. Și în timpul campaniei sale prezidențiale, Trump a spus că Amazon a avut o „imensă problemă antitrust” și că „se îndepărtează de crima, din punct de vedere fiscal”. Totul te face să te întrebi care este adevăratul unghi al lui Trump.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close