Oferte

Tu știi cum alegi cea mai bună mașină de spălat rufe? Îți spunem noi!

În prezent nu credem că mai există vreo locuință în care să nu găsești cel puțin o mașină de spălat rufe, iar aici ne referim la orice tip de model, chiar și la cele foarte ieftine, utilizate în trecut și care au reușit să treacă testul timpului. Este pur și simplu unul dintre electrocasnicele fără de care ne-ar fi foarte greu să trăim, mai ales în aceste vremuri în care nu mai avem deloc timp să spălăm manual rufele și să așteptăm să se usuce.

Faptul că ele sunt la o foarte mare căutare i-a determinat pe producători să aducă pe piață un număr foarte mare de modele, iar acest lucru face ca decizia finală, care aparține cumpărătorului, să nu fie chiar una foarte ușor de luat. Dacă vrei să ai garanția că ai cumpărat o mașină de spălat de calitate tu va trebui să deții minimul de cunoștințe necesar privind caracteristicile, funcțiile și tehnologiile cu care poate veni echipată, precum și modul în care ele te pot ajuta, îți pot simplifica viața. Noi o să te ajutăm să afli toate informațiile de care ai nevoie, pe scurt, astfel încât să îți faci o idee despre ceea ce te așteaptă.

În primul rând, va trebui să te gândești la cât de mult o să speli, precum și când. O să speli în fiecare zi, la sfârșit de săptămână sau la sfârșit de lună? În ultimele două situații s-ar putea să se adune o cantitate mai mare de haine, iar dacă nu vrei să ai mai multe sesiuni de spălat este bine atunci să optezi pentru un model care să vină cu o capacitate mai mare, de 7 kilograme cel puțin. Acest lucru este valabil și atunci când ai o familie mai numeroasă – în acest fel o să speli o cantitate mai mare de haine într-un timp mai scurt, făcând de asemenea economie la apă și curent.

Un alt element important este reprezentat de tipul mașinii de spălat, existând două modele principale aici, și anume una cu încărcare frontală, respectiv cealaltă cu încărcare verticală. Dacă o să speli destul de des, te vei uita cu atenție și la consumul energetic al mașinii de spălat rufe – este de preferat să optezi pentru un model care să fie foarte eficient din acest punct de vedere, astfel încât să nu îți umfle facturile la final de lună. În cazul în care stai la bloc, atunci foarte important este și nivelul de zgomot produs de mașină, mai ales atunci când se află în programul de stoarcere, când numărul de rotații pe minut ridicat o fac să vibreze foarte mult și să fie destul de zgomotoasă.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close