Tumblr pentru IOS a disparut de pe IOS in mod misterios

0
55
Tumblr

Aplicația Tumblr pentru iOS a dispărut în mod misterios din App Store în acest weekend. Deși detaliile eliminării nu sunt clare în acest moment, Tumblr declară că investighează „problemele cu aplicația pentru iOS” și va continua să furnizeze actualizări.

Problemele pentru Tumblr par să fi aparut la începutul acestei săptămâni. PiunikaWeb a constatat că utilizatorii nu au putut localiza aplicația în timp ce funcțiile de control parental iOS au fost activate. La puțin timp după acest lucru, aplicația pare să dispară de pe App Store pentru toată lumea. Tumblr a oferit prima sa actualizare cu privire la această problemă vineri după-amiază.

Unii utilizatori care au descărcat anterior aplicația pentru iOS raportează că pot să o instaleze din nou, îndreptându-se către fila de achiziții din App Store. Acest lucru, desigur, nu ajută utilizatorii care doresc să descarce aplicatia pentru prima dată.

Problema este probabil legată de secțiunea de conținut necorespunzătoare a Ghidului App Store. Am văzut că Apple a scos brusc alte aplicații de pe App Store pentru astfel de încălcări, cea mai recenta aplicatie este Telegram. În majoritatea situațiilor, Apple lucrează cu dezvoltatorii pentru a-și actualiza aplicațiile, eliminând astfel de conținut.