Twitter pentru IOS primeste o noua actualizare a barei de cautare

0
18
Twitter

Twitter a anunțat astăzi că lansează o actualizare în fila de căutare din aplicația Twitter pentru iOS, care adaugă secțiuni. Compania spune că, cu aceste noi secțiuni, este mai ușor să „vezi tweet-ul care îți pasă cel mai mult”.

Până în prezent, fila de căutare Twitter din aplicația iOS nu oferă decât o listă verticală de subiecte trending. Începând de acum, însă, acum vă puteți sa dati scroll in jos pentru a vedea cele mai bune tweet-uri și știri din diferite categorii, după cum se vede în imaginea de mai sus.

De exemplu, există o secțiune „Pentru dvs.” care găzduiește tweet-uri pe care Twitter le consideră cele mai relevante pentru dvs. Există și secțiuni pentru Știri, Sport, Distracție, Divertisment și multe altele. Fiecare secțiune prezintă o poveste prezentată de-a lungul topului, urmată de o serie de alte tweet-uri și povești populare.

Noua interfață de căutare Twitter începe de astăzi în Statele Unite. Va mai dura ceva timp pana cand, aceasta noua caracteristica va fi disponibila si in Romania.