Noutati

Twitter va implementa in curand functia de editare

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, s-a aflat într-o vizită în India pentru a se adresa studenților IIT Delhi. În timpul acestui eveniment, el a sugerat că Twitter intenționează să adauge o funcție de Edit a postărilor.

Mulți utilizatori au solicitat de multe ori această caracteristică, dar compania de socializare nu a răspuns până acum. Dorsey a spus că echipa lucrează pentru a adăuga această funcție și a crește confortul utilizatorilor.

Interesant este că, Kim Kardashian West, de asemenea, a postat un mesaj în legătură cu cererea unui buton de editare tweet pe platformă.

În timp ce răspunde la o întrebare referitoare la noua funcționalitate, Dorsey a spus: „Am luat în considerare funcția de editare cu ceva timp în urmă, dar trebuie să o facem corect.”

El a mai spus că butonul de editare ar ajuta utilizatorii să remedieze rapid greșelile, cum ar fi o greșeală sau un link încărcat greșit. Cu toate acestea, funcționalitatea nu ar fi disponibilă pentru postări mai vechi, deoarece ar putea duce la interpretarea greșită a opiniilor.

Discutând posibilitaățle unui buton de editare, a adăugat: „Dacă postezi ceva prin care îți exprimi opinia pro iar lumea îți repostează tweet-ul, este inadmisibil ca tu să editezi conținutul și să schimbi total argumentul în sens opus fiindcă induci lumea în eroare”.

El a sugerat că ar putea exista opțiuni pentru a o implementa înregistrând changelog-ul sau arătând că un tweet a fost editat. Scopul final al adăugării butonului pe platformă este îmbunătățirea experienței utilizatorilor și facilitarea utilizării platformei de socializare.

Ce părere ai? Crezi că implementarea unei funcții de editare a postărilor este folositoare? Noi suntem de părere că era necesară și a venit vremea într-un final să primim confirmarea mult așteptată din partea unui reprezentant oficial al companiei.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close