NoutatiTelefoane

Twitter vrea sa imbunatateasca caltitatea conversatiilor

Twitter, joi, a căutat să ajute la îmbunătățirea calității conversațiilor pe site-ul său de micro-blogging, în încercarea de a aborda criticile crescânde împotriva companiilor de social media din cauza lipsei de a proteja utilizatorii de abuzurile online și de manipularea politică.

Noua abordare a lui Twitter, afirmă într-un blog, se va baza pe identificarea măsurilor pentru a evalua „starea de sănătate a conversațiilor publice” și modalitățile de măsurare a acesteia. Rețeaua socială a creat o pagină web unde oricine poate să-și prezinte propunerile. Într-o serie de tweet-uri, joi, directorul executiv Jack Dorsey a recunoscut că Twitter „nu a prezis pe deplin sau nu înțelege consecințele negative reale ale mesajelor publice instantanee”.

El a spus că, consecințele negative pe care Twitter le-a asistat includ abuzul, hărțuirea, armatele troll, manipularea prin roboți și coordonarea umană, campaniile de dezinformare și camerele de ecou din ce în ce mai divizate. Dorsey a spus că Twitter s-a concentrat pe eliminarea conținutului care era împotriva termenilor săi, dar acum avea nevoie de o schimbare în abordare.

În august 2016, Twitter a declarat că a șters 235.000 de conturi în șase luni pentru promovarea extremismului. Acuzațiile de amestec rusesc în alegerile prezidențiale din SUA prin intermediul rețelelor sociale au transformat căldura pe rețelele sociale peste capacitatea lor de a controla conținutul.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close