Ultimele detalii despre Lenovo K8 Note

0
115
Lenovo K8 Note

Lenovo K8 Note este un telefon de la care compania are mari asteptari, chiar daca in ultimul timp acestia s-au concentrat in mare parte pe gama Moto.

Lenovo K8 Note este dovada ca cei de la Lenovo nu au renuntat la dezvoltarea telefoanelor clasice, acestia se concetreaza in continuare pe device-urile lor specifice, chiar daca gama Moto este disponibila acum la nivel global. In prezent acesta a fost anuntat in India, si pare a fi un telefon de buget, cu un design elegant si cu specificatii puternice, care o sa prinda cu siguranta la piata mobila.

Atuul telefonului Lenovo K8 Note este reprezentat de sistemul de operare a acestuia si de interfata abordata. Mai exact, va veni cu Android Nougat 7.1.1 si cu o interfata standard dezvoltata insasi de catre Google.

De fapt, era chiar de asteptat ca Lenovo sa abordeze o interfata de acest fel, din moment ce au anuntat la MWC 2017 preferinta pentru interfetele standard si pentru versiunile de Android „curat”. K8 pare sa fie primul telefon care se inclina in aceasta directie, din moment ce telefoanele din gama Moto se bucurau deja de o astfel de interfata inca de cand Google se ocupa de acesta.

Specificatii si detalii despre Lenovo K8 Note

Lenovo K8 Note vine cu o rezolutie Full HD si cu un display de 5,5 inch. Procesorul este un MediaTek Helio X23 cu 10 nuclee, care promite performante sporite, alaturi de o memorie RAM de 3 / 4 GB. Camerele se bucura de senzori de 13 respectiv 5 MP (sistem dual), iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh.

Senzorul de amprenta este situat pe partea din spate, iar memoria interna vine in doua versiuni: 32 GB cu 3 GB memorie RAM si 64 GB cu 4 GB memorie RAM. Va fi lansat prima data pe Amazon Indie la pretul de 200 de dolari, un pret decent avand in vedere performanta telefonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here