Un viitor Xiaomi Mi MIX 2S la MWC 2018 ?

0
19
Xiaomi

Xiaomi Mi MIX 2S se spune că va fi succesorul smartphone-ului Mi MIX 2 care s-a lansat anul trecut, avand un design fără margini. În timp ce speculațiile se referă la lansarea lui Mi MIX 2S, se pare că cel mai mare upgrade pe care îl poate aduce noul telefon Xiaomi este procesorul Qualcomm Snapdragon 845, dacă o nouă listă de referință este o indicație.

Un scor AnTuTu timpuriu a sugerat la SoC pentru Mi MIX 2S. Dacă Mi MIX 2S este lansat la MWC 2018 cu un procesor Snapdragon 845, acesta va fi primul astfel de telefon de la Xiaomi. Lista de referință reperată de My Drivers arată un smartphone numit „Polaris” care a înscris 270.461 de puncte si care se crede a fi viitorul Xiaomi Mi MIX 2S.

Xiaomi Mi MIX 2S a fost supus la mai multe speculații recent. Ca pe un raport anterior, viitorul Mi MIX 2S nu va fi doar primul smartphone al lui Xiaomi, ci și primul smartphone din lume cu Snapdragon 845 SoC. Va fi interesant să vedem dacă Xiaomi va concura în fața Samsung, care este, de asemenea, în linie pentru a aduce procesorul pe smartphone-urile sale Galaxy S9 și Galaxy S9 +. Sony a anunțat, de asemenea, să introducă Snapdragon 845 SoC în smartphone-ul său Xperia XZ Pro.