Activitățile de exploatare a procesoarelor pentru minarea criptomonedelor sunt luate în cea mai mare parte într-un sens negativ. Problema este că oamenii nu vor să viziteze site-urile care au chiar și cele mai puține intenții de a sustrage puterea lor de procesare. Dar nu toate website-urile sunt rele.

UNICEF, o organizație veche de 71 de ani ce are ca scop bunăstare a copiilor, condus de Națiunile Unite, dorește să mineze pentru a doua oară cripto. De ce spunem asta? Pentru că au făcut același lucru și la începutul acestui an prin site-ul lor Chaingers.io. A reușit să colecteze Ethereum în valoare de 975,58 de euro de la 11013 de participanți.

Acum, au venit cu un nou site numit The Hope Page, ce exploatează Monero utilizând instrumentul Coinhive.

Aceasta este o modalitate inovatoare de a cere oamenilor să doneze pentru caritate, fără a cheltui banii lor reali. Pagina Hope afișează un buton care spune „Start Donating”. După ce faceți click pe el, apare un mesaj care arată că pagina dorește să „utilizeze procesorul dvs. pentru calcule” executate în browser. Pentru a contribui faceți click pe „Allow for this session”.

Puteți alege cantitatea de energie (între 20% și 80%) pe care doriți să o oferiți mutând cursorul de pe linie. Apoi, apăsați butonul de confirmare. Dacă sunteți pe un laptop sau pe un dispozitiv mobil care nu este conectat la o sursă de alimentare, asigurați-vă că nu setați procentajul prea mare.

Monedele criptografice colectate vor fi transformate în fonduri reale pentru furnizarea de materiale de salvare a vieții, cum ar fi apă, vaccinuri și alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.