Unsplash acum are aplicație și pe iOS

0
27

Unsplash lansează o aplicație pe iOS pentru pasionați sau creatori

Unsplash, baza de date aparentă a imaginilor pentru companiile Silicon Valley, lansează o aplicație iOS pentru creatori și pasionați de a căuta cataloage cu fotografii de înaltă calitate pentru a le folosi într-un proiect creativ sau pentru orice altă utilizare personală. Lansarea de astăzi este cea de-a treia incursiune a Unsplash în aplicații – a lansat anul trecut o aplicație macOS proiectată exclusiv pentru imagini de fundal rotative pe un calculator Mac și o aplicație similară pentru Apple TV în 2016.

Noua aplicație mobilă este optimizată pentru a fi utilizată cel mai bine cu un iPad – utilizatorii pot glisa fotografiile pe care le doresc în colțul din stânga jos pentru a descărca imaginea sau pot utiliza modul multi-screen pentru a plasa imaginea într-un fișier de proiect pe care lucrează. Unsplash își umple baza de date cu imagini de la o comunitate de fotografi care doresc să-și elibereze fotografiile gratuit. Utilizatorii pot căuta imagini după cuvinte cheie sau formate, cum ar fi „fundaluri iPhone” sau „fundal desktop”.

Image result for Unsplash, tech’s favorite stock image site, now has an iOS app

Unsplash a colaborat cu mai multe nume cunoscute în tehnologie

În ultimii ani, Unsplash a colaborat cu mai multe nume de tehnologie de vârf, printre care Google pentru Pixel’s Artworks Live Cases, dar este cel mai bine cunoscut pentru colaborarea cu Apple pe unele dintre imaginile pe care le-ați văzut pe lista de produse și prin campania „Shot with iPhone”. Bloggerii și designerii au reușit să utilizeze site-uri cum ar fi Shopify’s Burst pentru imagini gratuite, deși sunt în general orientate către utilizări de marketing, în timp ce Unsplash oferă opțiuni pentru cei care doresc doar să navigheze prin fotografii frumoase pe care să le folosească ca fundal pagină de pornire sau ecran de blocare .

Istoricul lui Unsplash de a colabora cu Apple înseamnă că o versiune Android a aplicațiilor sale nu va fi disponibilă încă, deși între timp oferă în prezent o extensie Google Chrome pentru înfrumusețarea filelor de browser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here