MobileNoutati

Unul dintre motivele pentru care Samsung Galaxy Note 7 a explodat

Cu toate ca povestea despre explodarea telefonului Samsung Galaxy Note 7 este deja un subiect invechit, pe data de 23 ianuarie cei de la Samsung vor sustine o conferinta prin care vor aduce la cunostinta tuturor motivele din spatele acestui eveniment nefericit.

Deja majoritatea stim ca unul dintre motivele explodarii Galaxy Note 7 a fost bateria. Cu toate astea, s-a lucrat intens in a afla ce anume din strutura bateriei a adus la sfarsitul acestei serii. Cu toate ca dupa cum am zis mai sus, Samsung va crea o conferinta pe data de 23, unul dintre motive deja a fost aflat. Conform surselor curente, se pare ca motivul pricipal ar fost acela ca bateriile din unele modele Samsung Galaxy Note 7 nu aveau dimensiunile potrivite, astfel incat acestea erau predispuse la supraincalzire si in cele din urma la explozie.

Pe langa acesta, mai sunt si alte motive pentru care a incetat productia modelelor, pe care o sa le aflam de la Samsung pe data de 23 ianuarie. Pana in momentul de fata, in jur de 96% din telefoane au fost returnate, datorita unor masuri impotriva utilizarii acestora.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close