NoutatiTelefoane

Unul dintre motivele pentru care Samsung Galaxy Note 7 a explodat

Cu toate ca povestea despre explodarea telefonului Samsung Galaxy Note 7 este deja un subiect invechit, pe data de 23 ianuarie cei de la Samsung vor sustine o conferinta prin care vor aduce la cunostinta tuturor motivele din spatele acestui eveniment nefericit.

Deja majoritatea stim ca unul dintre motivele explodarii Galaxy Note 7 a fost bateria. Cu toate astea, s-a lucrat intens in a afla ce anume din strutura bateriei a adus la sfarsitul acestei serii. Cu toate ca dupa cum am zis mai sus, Samsung va crea o conferinta pe data de 23, unul dintre motive deja a fost aflat. Conform surselor curente, se pare ca motivul pricipal ar fost acela ca bateriile din unele modele Samsung Galaxy Note 7 nu aveau dimensiunile potrivite, astfel incat acestea erau predispuse la supraincalzire si in cele din urma la explozie.

Pe langa acesta, mai sunt si alte motive pentru care a incetat productia modelelor, pe care o sa le aflam de la Samsung pe data de 23 ianuarie. Pana in momentul de fata, in jur de 96% din telefoane au fost returnate, datorita unor masuri impotriva utilizarii acestora.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close