Noutati

Urmatorul smartwatch Fitbit a fost dezvaluit

O lungă perioadă de timp după ce a oferit ofertele sale în mare parte pentru entuziaștii de fitness, Fitbit se pare că acum atrage masele cu noul smartwatch – care a fost scurs în unele imagini. Noul portabil, care ar putea fi lansat ca Fitbit Blaze 2, se zvonește că rulează același sistem Fitbit care a ajuns anul trecut pe ionic, deși se spune că nu are suport GPS. Foarte important, CEO-ul Fitbit James Park, în timpul apelului recent al investitorilor, a divulgat planurile de a lansa un smartwatch cu „recurs în masă” și eforturile de extindere a categoriei smartwatch existente, adăugând credibilitate zvonurilor.

Imaginile scoase, împărtășite de Wearable, arată un nou dispozitiv Fitbit care pare să amintească de Pebble Time Steel. Fitbit a achiziționat în mod deosebit Pebble anul trecut și este pregătită să pună capăt susținerii pentru smartwings Pebble, în iunie. Oamenii de la Wearable menționează că dispozitivul văzut pe randuri va veni ca succesor al Fitbit Blaze; se așteaptă ca acesta să fie lansat ca Blaze 2, deși compania poate alege altfel alt nume pentru a distinge noua ofertă de modelele anterioare ale smartwatch-ului.

Dacă ne uităm la versiunile multiple detectate pe randările scurgeri, noul Fitbit smartwatch este probabil să vină în opțiuni cum ar fi Rose Gold, Silver sau Black Accents, alături de variante de curele din materiale plastice și Fabric. Wearable menționând, citând câteva surse familiare cu planurile lui Fitbit,  compania ca noul dispozitiv „va fi ceva care va face apel la un public mai larg, mai general inteligent”.

La începutul acestei săptămâni, Fitbit a anunțat un acord pe parcursul a mai multor ani cu Adidas și a lansat ediția Fitbit Ionic: Adidas, la un preț de 330 $.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close