Noutati

Utilizatorii Instagram pot sa foloseasca hastag-urile in descriere

Instagram a anunțat joi introducerea hashtag și link-uri de profil în secțiunea bio. Biografiile din Instagram sunt acolo unde utilizatorii se introduc în „adepții lor” și în lume și au un spațiu de 150 de caractere pentru a o face. Anterior, ați putea adăuga numai text și nu un link adecvat în biostatul dvs. Instagram, cu noua caracteristică, ori de câte ori un utilizator menționează alt cont sau hashtag în profilul său bio, va afișa o legătură reală pe care o pot accesa oamenii.

Aceasta înseamnă că atunci când un utilizator utilizează un „#” sau „@” în bio, textul devine un link live, ceea ce conduce în continuare la o pagină de tip hashtag sau, respectiv, la un alt utilizator. Pentru a utiliza noua funcție, accesați opțiunea Editare profil și accesați secțiunea Bio. Aici puteți adăuga o etichetă hash sau puteti eticheta pe cineva. Instagram va converti automat hashtag-ul într-un hyperlink legat de clic. Acesta va sugera, de asemenea, tendințele hashtags în timp ce scrieți.

De asemenea, utilizatorii se pot conecta la profilul altcuiva fără a fi nevoie să adăugați întreaga parte „http://instagram.com/”. Similar cu modul în care etichetați o persoană în secțiunea de comentarii a unei postări, tastați „@” urmată de nume. Instagram va adăuga linkul la acesta. Interesant este că, atunci când vă conectați la profilul unei alte persoane, ei vor primi o notificare și pot dezactiva linkul, dacă doresc.

Introducerea hashtag și link-uri de profil în Instagram bio face spațiul un pic mai util pentru creatori și vine după unele îmbunătățiri ale serviciului. În luna decembrie a anului trecut, Instagram a lansat o caracteristică care permite utilizatorilor să respecte anumite hashtag-uri, în afară de profilurile utilizatorilor.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close