CSGO
CSGO

Într-o nouă ştire apărută pe internet, se spune că Republica Populară Chineză, (China), va da o lege ce va afecta mai multe jocuri, precum şi CS:GO.

După cum ştim în CS:GO avem cutiile cu „surprize”, pe acestea le primeşti gratis însă pentru a le deschide trebuie să investeşti, de regula 2 euro în a le cumpăra. Sigur aici este o afacere bună însă şansele ca să îţi cadă ceva valoros în aceste cutii sunt foarte mici dar cu toate acestea nu suntem atenţionaţi nici unde care sunt şansele reale de a cădea ceva bun la cutia pe care o deschidem.

După cum am spus, China are planuri „mari” pentru acest gen de jocuri, adică şi pentru CS:GO, Valve fiind obligat de la 1 mai să ofere jucătorilor şansele reale de câştig pentru playeri.

Nu doar CS:GO va fi afectat de această nouă lege, însă şi jocuri precum Overwatch, chiar dacă lucrurile obținute din cutiile sale nu oferă nici un fel de avantaj și nu afectează în vreun fel gameplay-ul.

China reprezintă o ţară cu foarte mulţi jucători iar cu siguranţă marile companii se vor conforma cu noua lege şi este foarte probabil că aceasta să fie globală şi să vedem şanse reale de câştig pe CS:GO, atunci când deschidem o cutie.

LĂSAȚI UN MESAJ