Gaming

Valve isi extinde gama de oferte

Valve îşi extinde gama de oferte: pe lângă jocuri exista si o selecţie din ce in ce mai mare de filme care pot fi închiriate si care sunt mai apoi disponibile prin streaming.

Daca doriţi sa faceţi o pauza intre jocurile pe care le jucaţi pentru a va putea uita la un film bun, in viitor nici nu v-a mai trebui sa închideţi clientul si suprafaţa de la Steam. După spusele unui articol, Valve v-a oferi in curând o gama larga de filme care pot fi închiriate si care pot fi aduse pe propriul ecran prin stream. Filmele vor avea un preţ cuprins intre 1,99€ si 4,49€ pentru o durata de 48 de ore. O selecţie de filme relativ necunoscute a existat deja si înainte insa datorita noii colaborării cu bine cunoscutul studio de filme Lionsgate filme adevărate vor fi adăugate bibliotecii.

Printre aceste filme se afla titluri cunoscute, precum seria de filme „Saw”, „The hunger games” si saga „Twilight”. Peste 100 de filme din portofoliul Lionsgate sunt deja disponibile insa doar in America. Cu acest pas măreţ, Valve se dezvolta, devenind din ce in ce mai puternica. La urma urmelor din ce in ce mai multi jucători se joaca deja jocuri de pe Steam pe televizor datorita sistemului de operare Steam. Momentan insa nu este clar când acest serviciu va ajunge si in România. Insa potrivit unui raport, Lionsgate plănuieşte o extindere globala a ofertei prin Steam.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close