Vechiul smartphone poate să fie încă un hotspot mobil de folos

0
20

Chiar și un smartphone mai vechi poate fi totuși util chiar și după ce veți primi o înlocuire mai nouă. O modalitate de a le împiedica să colecteze praf este să le folosești ca un hotspot mobil atunci când ești în mișcare.

Hotspot-ul poate fi făcut de pe orice smartphone mai vechi

Multe telefoane Android vândute în ultimii ani și aproape toate iPhone-urile, deoarece iPhone 4 au această caracteristică.

Pentru a funcționa, veți avea nevoie de un fel de plan de date ieftin, de exemplu utilizând o opțiune de plată anticipată. Deoarece bateriile telefoanelor smartphone mai vechi nu mai funcționează la capacitate maximă, merită să le conectați la încărcător fie el și portabil sau la o bancă electrică atunci când sunteți în mișcare.

Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că dispozitivele mai vechi nu oferă cea mai rapidă viteză de transmisie. Cu un iPhone 4, de exemplu, sunt posibile numai viteze UMTS, în timp ce iPhone 5S utilizează standardul LTE mai rapid.

De asemenea, este important să acordați atenție consumului dvs. de date. Computerele conectate la un hotspot mobil apar ca în cazul în care se află într-o rețea WiFi și nu afișează niciun avertisment înainte de descărcarea unor documente mari sau actualizări de sistem. Utilizatorii care au doar un volum mic de date își vor lovi în curând limitele.

Mai există și alte posibilități ale unui smartphone vechi

Poți lua o tonă de fotografii și video pe telefonul vechi și chiar poți face în continuare. În caz că nu știi unde este DSLR-ul tău sau alt aparat pe care poate îl foloseai pentru diferite poze.

Telefoanele sunt un gadget de noptieră grozav. Doar configurați un încărcător pentru stația de andocare și ești bine să plecați. Mai întâi fac ceasuri de alarmă fantastice. Ele sunt personalizabile la nesfârșit. Puteți seta mai multe alarme și chiar puteți obține alerte din agendă pentru a vă reaminti de o întâlnire timpurie.

Dacă telefonul dvs. are un blaster IR, descărcați o aplicație de la distanță ca AnyMote SmartRemote sau Sure Universal TV Remote. Aceste aplicații și capacitatea IR vă permit să transformați vechiul smartphone într-o telecomandă universală. De asemenea, va funcționa pentru a controla alte dispozitive cu semnal IR, cum ar fi playere DVD și Blu-ray, set-top box-uri, echipamente stereo și chiar și unele aparate de aer condiționat.