NoutatiOferteTelefoane

Verizon introduce 500 MB preplătiți pentru 30 de dolari

Dar planul existent de 3 GB al companiei de 40 de dolari este probabil o afacere mai bună

Verizon a adăugat un nou plan prepaid la gama sa, o opțiune de 30 USD pe lună care include o dimensiune slabă de 500MB de date pe lună. Nu arată ca o afacere prea bună, mai ales în comparație cu celelalte planuri preplătite ale Verizon, care oferă 3GB pentru 40 de dolari, 7GB pentru 50 de dolari, 10GB pentru 60 de dolari sau date nelimitate pentru 75 de dolari.

Verizon oferă apeluri și sms-uri nelimitate

Verizon spune că 500MB ar trebui să fie suficienți pentru clienții care sunt utilizatori de date foarte ușoare, dar veți dori să obțineți lumină asupra Spotify și YouTube

Fiecare dintre planurile preplătite ale Verizon – inclusiv noul 500MB – vine cu apeluri și sms-uri nelimitate din SUA, opțiunea de a transporta datele rămase de la o lună, un punct de acces mobil și de a trimite mesaje nelimitate peste 200 de țări. De asemenea, noul este opțiunea pentru hotspot-urile mobile 3G pe planul nelimitat, care anterior nu a oferit caracteristica.

Verizon își adaugă, de asemenea, opțiunea de transfer de 5 dolari pe zi pentru toate liniile sale prepaid, permițând utilizatorilor să efectueze apeluri, text și să utilizeze date în Mexic și Canada. Pentru a permite Travel Pass, utilizatorii pot doar să adauge opțiunea în aplicația My Verizon înainte să plece în călătorii.

Între timp, în octombrie, Verizon a introdus planuri preplătite de familie. Deci, dacă aveți un smartphone lunar preplătit prin Verizon, acum puteți adăuga până la patru linii de plată anticipată în contul dvs. Această opțiune vă va economisi 10 $ pe linie suplimentară pe planul de 3GB, 15 $ pe linia suplimentară pentru planul de 7 GB și 20 $ pe linia suplimentară pentru planurile de 10 GB și nelimitate.

Noul plan de 500MB este disponibil începând cu data de 20 februarie, dar va fi probabil o vânzare dură în comparație cu opțiunea de 3 GB pe care Verizon o oferă deja.

Etichete

4 Comments

 1. Nu este gresit decat din prisma faptului ca traducerea este mott-a-mo .Nu prea par fraze romanesti, fara suparare. Uite pun cu liniute aici :

  -o opțiune de 30 USD pe lună care include o dimensiune slabă de 500MB de date pe lună.
  -500MB ar trebui să fie suficienți pentru clienții care sunt utilizatori de date foarte ușoare, dar veți dori să obțineți lumină asupra Spotify
  -opțiunea de a transporta datele rămase de la o lună
  -noul este opțiunea pentru hotspot-urile mobile 3G pe planul nelimitat, care anterior nu a oferit caracteristica.
  -Deci, dacă aveți un smartphone lunar preplătit prin Verizon, acum puteți adăuga până la patru linii de plată anticipată în contul dvs.
  -dar va fi probabil o vânzare dură în comparație cu opțiunea de 3 GB pe care Verizon o oferă deja.

  1. Informatiile provin de pe diferite site-uri, desigur. Majoritatea dintre acestea sunt din strainatate, iar articolele in engleza. Pe viitor ma voi stradui ca articolele sa fie cat mai bine puse la punct si sa aiba un impact cat mai pozitiv din toate punctele de vedere. Multumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close