Vernee Mars Pro – Smartphone de buget cu 6 GB RAM

0
200
Vernee Mars Pro - Smartphone de buget cu 6 GB RAM
Vernee Mars Pro - Smartphone de buget cu 6 GB RAM

In cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress 2017 organizat in Barcelona a debutat smartphone-ul Vernee Mars Pro. Aceasta se afla la precomanda la pretul de 735 lei ca avand un aspect atractiv si un hardware potent.
Vernee Mars Pro detine sub ”capota” display-ul ce masoara 5.5 inch in diagonala ce ruleaza la rezolutia Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu stical Gorilla Glass 3. Procesorul este octa-core MediaTek Helio P25 tactat la o fregventa de 2.5 GHz (chipset-ul trebuie sa ofera o performanta mid-range). Detine 6 Gb de memorie RAM LPDDR4 pentru un multitasking eficient si 64 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD de pana la 256 de GB.
Camera foto principala este de 13 MP, este dotata cu flash LED, iar camera foto secundara este de 5 MP.
Terminalul este un corp complet metalic, are o greutate de 161 grame si o grosime de 7.5 mm. Are asupra lui un acumulator de 3.500 mAh si ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.
Din dotarile acestuia mai fac parte: jack-ul audio 3.5 mm, conectivitatea 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth si A – GPS.

Din punct de vedere al design-ului, acest smartphone aduce oarecum cu un produs Apple, si anume iPhone 6, tinand cont de spatele telefonului, precum si de amplasarea camerei. Din partea frontala, l-am putea asemana cu un Nokia 6, de ce nu? In concluzie, Vernee Mars Pro este un smartphone de buget, cu specificatii foarte bune si un pret mai mult decat accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here