Versiunea pentru iPhone a WhatsApp a primit actualizari

0
11

WhatsApp pentru iPhone a fost actualizat la versiunea 2.18.30. Noua versiune WhatsApp nu aduce modificări majore, dar include câteva caracteristici noi pentru a vă îmbunătăți experiența de mesagerie instant. Actualizata, WhatsApp pentru iPhone vă permite să adăugați autocolante de timp și locație pe fotografiile sau videoclipurile pe care le partajați cu persoanele de contact. Există, de asemenea, o opțiune de căutare a participanților unui grup.

Actualizatul WhatsApp pentru iPhone vine cu autocolante de timp și locație pe care le puteți adăuga la fotografiile sau videoclipurile dvs. Pentru a adăuga un autocolant de timp sau locație, apăsați pictograma plus + chiar lângă caseta de mesaj, apăsați opțiunea „Photo & Video Library” și apoi selectați unul din conținutul dvs. media pe care doriți să îl distribuiți persoanelor de contact. După aceasta, trebuie să atingeți pictograma zâmbet din bara superioară și să căutați autocolantul de timp sau locație pe care doriți să îl adăugați la fotografia sau videoclipul dvs. Puteți, de asemenea, să eliminați toate autocolantele pur și simplu glisându-le și plasându-le în pictograma coșului de gunoi plasat în colțul din stânga sus.

Adăugarea de autocolante de timp și locație pentru WhatsApp pentru iPhone vă ajută în principal să oferiți detalii despre fotografii sau clipuri pe care le trimiteți celor dragi. Aplicațiile precum Instagram și Snapchat oferă deja autocolante similare care pot fi adăugate la fotografii și videoclipuri. În special, am observat și prezența autocolantelor de timp și locație pe aplicația WhatsApp pentru Android, deși nu am reușit să le vedem pe unele dispozitive iPhone. Schimbarea pare să fie lansată în loturi.

Alături de noile autocolante, WhatsApp actualizat pentru iPhone are o opțiune de căutare pentru a vă permite să găsiți un participant de grup direct din fereastra Informații grup.