Vezi cele mai ieftine telefoane Motorola

0
977
Moto C

Motorola este un brand destul de cunoscut atunci cand ne adresam productiei de telefoane, iar telefoanele Moto C vor fi unele dintre cele mai ieftine smartphone-uri ale companiei.

Motorola este de mult timp pe piata, intre timp intrand in portofoliul celor de la Google, iar ce a mai ramas este detinut in prezent de Lenovo. Totusi, telefoanele cu litera M pe spate inca nu au disparut, urmand sa fie scoasa pe piata seria Moto C, una dintre cele mai ieftine. Acestea s-ar putea sa fie prezente cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat insa acest lucru nu este sigur.

In ceea ce priveste configuratia, telefoanele se vor adresa publicului care nu au mari asteptari in ceea ce priveste performanta, astfel incat vor fi „entry-level”. Numele smartphone-urilor este Moto C si Moto C Plus, ambele avand o diagonala de 5 inch, diferenta fiind la configuratie.

Moto C va veni cu o rezolutie de 800 x 480, procesor quad-core de 1,3 GHz si cel mai probabil 2 GB RAM. Camera va fi de 5 respectiv 2 MP, iar la Moto C Plus de 8 respectiv 2 MP. Moto C Plus va avea o baterie de 4000 mAh si o rezolutie HD 720p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here