Vivo Nex smartphone fara margini cu data de lansare pe 12 Iunie

1
19

Vivo Nex va fi numele smartphone-ului fără afișaj, mult așteptat, cunoscut până atunci ca telefonul conceptual Apex. Săptămâna trecută, producătorul de telefoane mobile a confirmat că va găzdui un eveniment de lansare la Shanghai pe 12 iunie, pentru a lansa un telefon fără afișaj, indicând o posibilă lansare a conceptului de telefon Vivo Apex.

Rapoartele recente au sugerat deja că un rebranding a fost în lucru. Pentru a reaminti, Vivo Apex cu un raport de 91 la suta fata de corp, tehnologie de scanare a amprentei digitale pe jumatate de ecran si o camera selfie crescuta (sau pop-up) a facut aparitia initiala ca un concept de telefon la MWC 2018 si anuntul oficial a fost făcut în luna martie a acestui an.

Cea mai recentă informație despre smartphone-ul Vivo este în conformitate cu un raport anterior care a susținut că numele comercial al acestui dispozitiv cu adevărat fără margini este de așteptat să fie Nex. Acum, compania a lansat un nou poster pe site-ul de microblogging chinez Weibo pentru a confirma numele Vivo Nex, precum și data de lansare.